L’artista bordetenc Enric Font participa en l’exposició “Independència” al Poble-sec

Es tracta d'una mostra que han elaborat conjuntament els artistes Enric Font i Gonzalo Rueda, i que es podrà veure fins al 30 de novembre a la galeria Àcid Sulfúric del barri del Poble-sec. [[vegeu fotos]]

L’artista bordetenc Enric Font participa en l’exposició “Independència” al Poble-sec

L’artista bordetenc Enric Font, participa en una nova exposició a la galeria Àcid Sulfúric del barri del Poble-sec que porta per títol “Independència”. Es tracta d’una mostra que ha elaborat conjuntament amb Gonzalo Rueda, i que ha estat treballada amb la pintura com a mitjà, fent servir un procés elaborat i reflexiu, molt allunyat de la velocitat informativa a la qual estem sotmesos diàriament. “Estem intentant treballar amb continguts que estiguin molt vinculats amb el que passa a la nostra societat”, com és el procés independentista que viu el país: “Sent de barri, de Barcelona i de Catalunya, se m’ha fet impossible desvincular la paraula independència del fet del procés”, confessa Font.

L’exposició compta amb una gran peça, “Procés”, un tríptic de grans dimensions que ens trasllada a una manifestació amb personatges reals, que ens porten, com una onada, per un camí i una reflexió que acaba avocant a l’esperança i la il·lusió: “La peça és bastant gran al voltant de la qual es vehicula tot el discurs. Aquesta va acompanyada de quatre peces més petites i una sèrie de collages”, detalla. A l’hora d’elaborar l’obra, Font ha utilitzat acrílic sobre tela amb esprai, “treballo bastant amb moralisme”, apunta.

Aquesta exposició coincideix amb un context històric excepcional al país. “Quan la vam preparar no sabíem en quin punt ens trobaríem quan arribés la inauguració, tot i que sí que podies intuir com anirien les coses”, comenta. Els dos artistes han estat treballant durant vuit mesos per elaborar aquest projecte encarregat per Àcid Sulfúric. La mostra es podrà veure fins al pròxim 30 de novembre, per bé que la galeria no descarta prolongar-la.

exposicioenricfontindependenciaoctubrede2017-13

exposicioenricfontindependenciaoctubrede2017-12

exposicioenricfontindependenciaoctubrede2017-11

exposicioenricfontindependenciaoctubrede2017-10

exposicioenricfontindependenciaoctubrede2017-09

exposicioenricfontindependenciaoctubrede2017-08

exposicioenricfontindependenciaoctubrede2017-07

exposicioenricfontindependenciaoctubrede2017-06

exposicioenricfontindependenciaoctubrede2017-05

exposicioenricfontindependenciaoctubrede2017-04

exposicioenricfontindependenciaoctubrede2017-03

exposicioenricfontindependenciaoctubrede2017-02

exposicioenricfontindependenciaoctubrede2017-01

exposicioenricfontindependenciaoctubrede2017-15

Compartir: