L’ANC de Sants-Montjuïc convoca una concentració amb cadires a la plaça dels Països Catalans per a l’Onze de Setembre

L'acte començarà a les 17:14 a la Plaça dels Països Catalans, comptarà amb un aforament de 600 persones de forma estàtica, dins d'un recinte tancat i amb cadires separades seguint les mesures preventives pel COVID. La concentració formarà part de les manifestacions descentralitzades que prepara l'ANC per a la Diada.

L’ANC de Sants-Montjuïc convoca una concentració amb cadires a la plaça dels Països Catalans per a l’Onze de Setembre

L’Assemblea Nacional Catalana de Sants-Montjuïc es va tornar a manifestar com cada dilluns al vespre als Jardins de la Rambla de Sants per reivindicar la llibertat dels presos polítics, el retorn dels exiliats i la implementació de la república. La novetat d’aquesta setmana va ser l’anunci del què farà l’ANC de Sants, Poble-sec i Les Corts per a la diada de l’11 de Setembre, on les tres territorials ajuntaran esforços davant l’Estació de Sants.

Jesús Ventura, membre de assemblea santsenca, explicava que “l’acte començarà a les 17:14 a la Plaça dels Països Catalans”. Aquest comptarà amb un aforament de 600 persones, “de forma estàtica, dins d’un recinte tancat i amb cadires”. La concentració formarà part de les manifestacions descentralitzades que prepara l’ANC per a la Diada. Ventura detallava que “aquesta trobada serà de caire festiu i seguint el format dels concerts i actes culturals que hem vist aquests dies”. Es demana i recomana “arribar a la manifestació prop de les quatre de la tarda” i serà amb l’organització de les assemblees territorials de Sants, del Poble-sec i de Les Corts.

En un principi “hi haurà els parlaments de membres de les nostres assembles”, per llavors connectar “amb l’acte principal de l’ANC i escoltar els seus parlaments”, destacava Jesús Ventura. De cara a l’Onze de Setembre ja s’estan venent les samarretes i aquesta compta amb un codi QR per assistir a la manifestació en línia. Les entitats organitzadores, ANC, Òmnium i AMI, han preparat una Diada amb dues vessants. Per una banda, les manifestacions presencials que encerclaran punts concrets de la ciutat; i, per l’altra, una trobada virtual a la que s’hi accedirà amb el codi QR i de forma anònima per mostrar “la implementació de l’independentisme arreu del territori i la capacitat de les persones de realitzar grans canvis”.

concentracioplacadesantspresospoliticsiexiliats24agost2020-01

concentracioplacadesantspresospoliticsiexiliats24agost2020-02

concentracioplacadesantspresospoliticsiexiliats24agost2020-03

concentracioplacadesantspresospoliticsiexiliats24agost2020-04

concentracioplacadesantspresospoliticsiexiliats24agost2020-05

concentracioplacadesantspresospoliticsiexiliats24agost2020-06

concentracioplacadesantspresospoliticsiexiliats24agost2020-07

concentracioplacadesantspresospoliticsiexiliats24agost2020-08

concentracioplacadesantspresospoliticsiexiliats24agost2020-09

concentracioplacadesantspresospoliticsiexiliats24agost2020-10

Compartir: