L’alcaldable Josep Bou visita la Marina per a conèixer les demandes del veïnat

El candidat a l'alcaldia de Barcelona pel Partit Popular es va passejar pel mercat i el passeig de la Zona Franca, on va intercanviar opinions amb alguns dels comerciants i, acte seguit, es va reunir amb militants del partit i representants d'associacions veïnals del barri. [[Vegeu reportatge fotogràfic]]

L’alcaldable Josep Bou visita la Marina per a conèixer les demandes del veïnat

El candidat a l’alcaldia de Barcelona pel Partit Popular, Josep Bou, va visitar per primera vegada el barri de la Marina. En aquesta primera aproximació, Bou es va passejar pel mercat i el passeig de la Zona Franca, per conèixer alguns dels comerciants i, acte seguit, es va reunir amb militants del partit i representants d’associacions veïnals del barri perquè li transmetessin les seves inquietuds. L’alcaldable va estar acompanyat pel conseller portaveu dels populars al Districte de Sants-Montjuïc, José Antonio Calleja. En aquesta trobada, Josep Bou definia així el PP: “ens poden votar o no, però no volem intentar agradar a tothom com Ciutadans, som un partit que volem arribar a l’alcaldia, tenim un equip amb molta moral i això és el més important”.

A la trobada amb entitats, el candidat al Partit Popular va escoltar algunes inquietuds de veïns i comerciants, un d’aquests temes va ser la venda ambulant. Sobre aquest aspecte, Bou detallava que “no es pot dir ‘Welcome Refugees’ perquè no podem fer més del què tenim a les mans, Espanya està molt endeutada i el què podem fer és intentar pal·liar la situació dels manters, començant perquè no n’arribin més”. Membres de la Coordinadora de les Associacions de Veïns i Comerciants de la Marina de Port van preguntar a Josep Bou sobre alguns temes pendents del barri, com el carril bici, la remodelació del passeig de la Zona Franca, també les piscines i la millora del poliesportiu de la Marina del carrer Energia, així com la residència per a gent gran. També, a banda d’aquests temes urbanístics, li van demanar millores en el transport, sobretot quant a freqüència i per a apropar-se a tot el litoral. Així com la necessitat d’apropar-se a les institucions i la seguretat.

Sobre el transport, Josep Bou opinava que “el model de carrils bici s’ha fet sense un criteri clar”. Ell està a favor d’aquest transport, però tenint clar com ho volen els veïns. Mentre que sobre d’altres aspectes, com la neteja, detallava que “cal una neteja diària i una vegada al mes desenvolupar un equip perquè ho faci en profunditat”.

visitaalcaldablejosepbouppbarridelamarinamarcde2019-02

visitaalcaldablejosepbouppbarridelamarinamarcde2019-03

visitaalcaldablejosepbouppbarridelamarinamarcde2019-04

visitaalcaldablejosepbouppbarridelamarinamarcde2019-05

visitaalcaldablejosepbouppbarridelamarinamarcde2019-06

visitaalcaldablejosepbouppbarridelamarinamarcde2019-07

visitaalcaldablejosepbouppbarridelamarinamarcde2019-08

visitaalcaldablejosepbouppbarridelamarinamarcde2019-09

visitaalcaldablejosepbouppbarridelamarinamarcde2019-10

visitaalcaldablejosepbouppbarridelamarinamarcde2019-11

visitaalcaldablejosepbouppbarridelamarinamarcde2019-12

visitaalcaldablejosepbouppbarridelamarinamarcde2019-13

visitaalcaldablejosepbouppbarridelamarinamarcde2019-14

visitaalcaldablejosepbouppbarridelamarinamarcde2019-15

Fotos: Ángel Rabaneda

Compartir: