L’ajuntament vol acabar amb el reallotjament de les famílies a Can Batlló abans de l’estiu de 2017

Els dos nous edificis promoguts pel Patronat Municipal de l'Habitatge, que ja s'estan acabant, compten amb 26 habitatges cadascun i sumen un total de 52 pisos. Serviran per reallotjar als afectats urbanístics de Can Batlló, que actualment estan reallotjats provisionalment, juntament amb aquells veïns afectats del Camí de la Cadena.

L’ajuntament vol acabar amb el reallotjament de les famílies a Can Batlló abans de l’estiu de 2017

La transformació del recinte de Can Batlló del barri de la Bordea va avançant dia a dia. Un exemple el trobem als dos habitatges promoguts pel Patronat Municipal de l’Habitatge que ja ultimen les últimes obres abans no estiguin adequats per entrar-hi a viure. Aquests serviran per reallotjar als afectats urbanístics de Can Batlló, i que actualment estan reallotjats provisionalment, juntament amb aquells veïns afectats pels habitatges del Camí de la Cadena.

Els dos nous edificis compten amb 26 habitatges cadascun, per tant 52 pisos en total. Cada pis tindrà entre una i tres habitacions, i les dimensions dels habitatges s’atorgaran en funció de les característiques de la família i del nombre de persones que la conformin.

L’edifici que porta més avançades les obres de construcció se situa al carrer Constitució, a tocar del carrer Mossèn Amadeu Oller; i el segon bloc de pisos s’ubica al carrer Parcerissa, a prop del carrer Constitució. “Els habitatges s’estan acabant”, assegura Francesc Jiménez, gerent del Districte de Sants-Montjuïc. Els habitatges finalitzaran abans que s’hagi completat la gestió urbanística. Per això, segons apunta Jiménez, ja s’està efectuant el procés de gestió amb les famílies afectades del Camí de la Cadena i es preveu que abans de l’estiu del 2017 s’acabi, i llavors els pisos s’aniran ocupant per les famílies amb drets de reallotjament. Segons Jiménez no s’arribaran a reallotjar 52 famílies, “no esgotarem la capacitat dels dos habitatges, per tant quedaran alguns pisos per reallotjar altres afectats urbanístics del districte i de la ciutat”.

construcciohabitatgescanbatllolabordetasetembre2016-02

construcciohabitatgescanbatllolabordetasetembre2016-03

Compartir: