L’actriu del Polònia Gemma Deusedas farà el pregó de la Festa Major de Sants 2018

La pregonera, també santsenca i professora d'interpretació a l'escola Proa, és molt coneguda per les seves imitacions, com la que fa de la presentadora Helena Garcia Melero. Així es va anunciar dissabte al migdia durant l'acte de presentació del cartell de la Festa Major, celebrat als Jardins de la Rambla de Sants. [[Vegeu fotos]]

L’actriu del Polònia Gemma Deusedas farà el pregó de la Festa Major de Sants 2018

La Festa Major de Sants 2018 començarà el pròxim 18 d’agost amb el pregó de l’actriu del programa televisiu Polònia, Gemma Deusedas. La pregonera, també santsenca i professora d’interpretació a l’escola Proa, és molt coneguda per les seves imitacions, com la que fa de la presentadora Helena Garcia Melero. Així es va anunciar dissabte al migdia durant l’acte de presentació del cartell de la Festa Major, celebrat als Jardins de la Rambla de Sants.

L’artista dels nostres barris, Elisa Soro és la guanyadora del 23è Concurs de Cartells de la Festa Major de Sants. Tot i que ella no va poder participar a l’acte, la seva filla va expressar l’agraïment de l’autora. L’obra està inspirada en com la família de Soro viu la festa major del barri de Sants. Per això, aquesta vol reivindicar el paper rellevant que tenen els nens, les famílies i la gent gran en una festa, i transmet com els veïns i les veïnes porten aquesta al seu interior, fet que es visualitza al cartell amb les figures dels membres, on s’insereixen diverses activitats de la Festa Major de Sants.

Enguany, la celebració comptarà amb la participació de 14 carrers del barri de Sants, dos menys que l’any passat, es tracten dels carrers Santa Cecília i Canalejas. Davant aquesta pèrdua, la presidenta de la Federació de la Festa Major de Sants, Gemma Solsona, va fer una crida al veïnat perquè s’impliqui més. En aquest sentit, la regidora del Districte de Sants-Montjuïc, Laura Pérez, també va animar a la gent jove del carrer a participar de la festa major: “Crec que hem de mantenir aquesta tradició perquè ens dóna molta força de veïnat, convivència i alegria i penso que no es pot perdre”.

Finalment, Solsona va anunciar que durant aquesta nova edició s’organitzaran unes jornades prèvies amb els membres de les comissions: “Farem uns tallers formatius amb la gent dels carrers per cobrir els problemes relacionats amb la violència masclista. Esperem que no hàgim de recórrer d’aquests coneixements i puguem gaudir d’una festa major cívica i lliure de violència masclista”.

El veïnat que va assistir a la presentació, també va gaudir d’un concert de rumba, una caragolada i un vermut popular.

presentaciocartellfestamajordesants2018-12

presentaciocartellfestamajordesants2018-01

presentaciocartellfestamajordesants2018-02

presentaciocartellfestamajordesants2018-03

presentaciocartellfestamajordesants2018-04

presentaciocartellfestamajordesants2018-05

presentaciocartellfestamajordesants2018-06

presentaciocartellfestamajordesants2018-07

presentaciocartellfestamajordesants2018-08

presentaciocartellfestamajordesants2018-09

presentaciocartellfestamajordesants2018-10

presentaciocartellfestamajordesants2018-11

Compartir: