La sociòloga Alba Gómez serà la consellera de Barcelona pel Canvi al Districte de Sants-Montjuïc

Va estudiar sociologia a Granada i, per qüestions professionals, porta ja cinc anys vivint a Barcelona. Ara, i després de conèixer i adherir-se a la plataforma que lidera Manuel Valls, ha estat escollida com a consellera del partit al Districte de Sants-Montjuïc.

La sociòloga Alba Gómez serà la consellera de Barcelona pel Canvi al Districte de Sants-Montjuïc

Alba Gómez és nascuda a Sanlúcar de Barrameda, prop de Cadis. Ella va estudiar sociologia a Granada i, per qüestions professionals, porta ja cinc anys vivint a Barcelona. Ara, i després de conèixer i adherir-se a la plataforma Barcelona pel Canvi, que lidera Manuel Valls, ha estat escollida com a consellera del partit al Districte de Sants-Montjuïc.

Com encareu aquesta legislatura?

Jo sóc una de les noves cares del plenari, realment porto pocs dies al districte però ja he anat assistint a alguns actes, com a la presentació del cartell de la Festa Major d’Hostafrancs. Aquí vam poder parlar amb entitats i organitzadors de la festa, a banda de també conèixer a antics consellers

T’han transmès ja algunes necessitats? Quines han de ser les prioritats al districte?

Dins de la nostra llista de necessitats, una de les primeres és l’accés a l’habitatge i la creació de nous pisos. Sobretot de protecció oficial per a les persones que han patit l’augment dels preus en els últims anys. No estem al govern, sinó que nosaltres proposem. Dins de les nostres propostes, parlem dels barris de la Marina i de la Zona Franca on hi ha espai real per a construir habitatge.

La plataforma Barcelona pel Canvi, en un principi, anava adherida a Ciutadans. Com heu viscut el trencament de les relacions?

És una qüestió de partit, ho hem afrontat de la millor forma possible. Hi havia un treball conjunt, però ja no es vol seguir lluitant en la mateixa línia i els camins es parteixen. I així es farà de la millor forma possible.

A nivell personal, qui és Alba Gómez i com entres en la política?

Jo vaig arribar a Barcelona per qüestions de feina i només arribar em va interessar entrar en política per poder ajudar a les persones. El què buscava era poder ajudar fos com fos aquí a Catalunya. La figura de Manuel Valls em va atreure i vaig buscar com donar un cop de mà en la seva plataforma. Ara estic molt contenta d’haver estat escollida com a consellera. El què vull és poder ajudar a millorar el districte i la vida dels seus ciutadans, tot creant propostes per a viure millor.

Com veus els barris del districte?

Sants-Montjuïc és un districte molt gran i per ara ja he anat passejant pels seus barris. Conec les seves zones i, en aquests propers anys, espero que entre tots puguem millorar la vida del veïnat, ja que són uns barris amb moltes peculiaritats i cal ajudar per donar sortida a cada una de les seves realitats.

Compartir: