La Residència Cal Muns rep la visita de veïns, entitats i professionals a un mes de la seva obertura

Durant la jornada de portes obertes es van poder visitar les quatre últimes plantes de l'edifici, destinades als serveis residencials i que començaran a funcionar el pròxim mes de març. L'equipament rebrà un total de 45 persones, i a cada planta admetrà entre 10 i 12 usuaris, depenent del nombre d'habitacions individuals o dobles. [[Vegeu fotos]]

La Residència Cal Muns rep la visita de veïns, entitats i professionals a un mes de la seva obertura

Prop d’una vuitantena de veïns, entitats i professionals van visitar, el passat dijous, l’equipament de serveis de salut, socials i residencials del barri de la Bordeta, Cal Muns. Ho van fer amb motiu d’una jornada de portes obertes, en què van poder conèixer les quatre últimes plantes de l’edifici, destinades als serveis residencials i que començaran a funcionar el pròxim mes de març. La jornada de portes obertes va acabar amb una conferència on es va tractar la vulnerabilitat de les persones sense llar.

Els visitants van visitar les noves instal·lacions seguint un itinerari i guiats per un responsable que els informava dels orígens i els objectius de la Fundació de Serveis Socials Sant Pere Claver, i dels nous usos que acollirà en un mes.”Són quatre plantes destinades a persones amb problemes de salut mental i sense llar”, explicava Joaquim Corral, director de la Fundació de Serveis Socials Sant Pere Claver.

L’equipament rebrà un total de 45 persones, i a cada planta admetrà entre 10 i 12 usuaris, depenent del nombre d’habitacions individuals o dobles. Corral destacava que els dissenyadors dels interiors de la residència són del barri, “són un grup de joves que han format la seva pròpia empresa”, i han creat unes instal·lacions amb un disseny “molt alegre en els seus colors i material”. Per bé que les habitacions ja estan equipades, durant aquest febrer s’acabaran d’adequar les instal·lacions, amb ordinadors, càmeres de vigilància, armariets pels usuaris i professionals, etc.

Entre els visitants, en Miquel de la Residència Tres Pins de la mateixa entitat, valorava amb èxit com havia quedat la residència: “Són unes instal·lacions molt actualitzades i adaptades”, deia, posant com a exemple “les taules rodones que potencien la inclusió durant el dinar amb els usuaris”.

visitaresidenciacalmunslabordetagenerde2017-01

visitaresidenciacalmunslabordetagenerde2017-02

visitaresidenciacalmunslabordetagenerde2017-03

visitaresidenciacalmunslabordetagenerde2017-04

visitaresidenciacalmunslabordetagenerde2017-05

visitaresidenciacalmunslabordetagenerde2017-06

visitaresidenciacalmunslabordetagenerde2017-07

visitaresidenciacalmunslabordetagenerde2017-08

visitaresidenciacalmunslabordetagenerde2017-09

visitaresidenciacalmunslabordetagenerde2017-10

visitaresidenciacalmunslabordetagenerde2017-11

visitaresidenciacalmunslabordetagenerde2017-12

visitaresidenciacalmunslabordetagenerde2017-13

visitaresidenciacalmunslabordetagenerde2017-14

visitaresidenciacalmunslabordetagenerde2017-15

Compartir: