La recollida de joguines de Sants-Montjuïc aconsegueix més de nou mil somriures

Prop de 9.400 nens i nenes han tingut una joguina nova per Nadal, gràcies a l'acció de milers de santsencs i santsenques que han participat de la iniciativa. Un total de 80 entitats socials i centres d'acollida del territori s'han encarregat de distribuir les joguines.

La recollida de joguines de Sants-Montjuïc aconsegueix més de nou mil somriures

La recollida de joguines noves de Sants-Montjuïc ha finalitzat després de vint dies de campanya solidària pels nostres barris. El punt de sortida es va donar el passat 17 de desembre amb el festival de hip-hop a les Cotxeres de Sants i va acabar la nit de la cavalcada de reis. Durant les festes nadalenques es van habilitar una vintena de punts de recollida repartits pels diferents barris del districte entre seus d’associacions de veïns, comerciants, comissions de festes, parròquies i equipaments públics.

Enguany, prop de 9.400 nens i nenes han tingut una joguina nova per Nadal, gràcies a l’acció de milers de santsencs i santsenques que han participat de la iniciativa. Un total de 80 entitats socials i centres d’acollida del territori s’han encarregat de distribuir les joguines. Els organitzadors creuen que amb aquest projecte consciencien el veïnat de la necessitat de fer somriure els infants amb una joguina durant aquestes dates.

La Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs, la Nau, Sants 3 Ràdio i el Portal de Notícies de Sants-Montjuïc EL3.CAT s’han encarregat de coordinar la campanya amb èxit: “S’ha viscut amb molta intensitat, la gent col·labora molt i això és molt gratificant”, valora Josep Espín, president de la FAECH. Aquest proposa que durant la pròxima edició siguin més les entitats que se sumin a la campanya per ampliar el nombre de punts de recollida i d’aquesta manera poder arribar a més llars.

recollidadejoguinessantsmontjuicgenerde2018-01

recollidadejoguinessantsmontjuicgenerde2018-02

recollidadejoguinessantsmontjuicgenerde2018-03

recollidadejoguinessantsmontjuicgenerde2018-04

recollidadejoguinessantsmontjuicgenerde2018-05

recollidadejoguinessantsmontjuicgenerde2018-06

recollidadejoguinessantsmontjuicgenerde2018-07

recollidadejoguinessantsmontjuicgenerde2018-08

cavalcadadereis5gener2018-21

pausensetreva2gener2018-51

pausensetreva2gener2018-41

Compartir: