La Plaça de la Farga es transformarà en un castell medieval per la Festa Major

La portalada serà l’entrada al castell, d’aquesta manera quan s’entri dins del carrer representarà un pati interior, amb les seves banderes, amb un pont i el típic fossat. [[Vegeu fotos]]

La Plaça de la Farga es transformarà en un castell medieval per la Festa Major

La Comissió de Festes de la plaça de la Farga ha decidit escollir l’Edat Mitjana per engalanar la seva plaça el proper agost “és un tema que ens agrada i que ja portem des del mes de novembre treballant-ho” ens explica la Maria Teresa, vocal de la comissió de festes santsenca que ha quedat guanyadora els últims dos anys al concurs de guarniment de carrers de la Festa Major de Sants. La portalada serà l’entrada al castell, d’aquesta manera quan s’entri dins del carrer representarà un pati interior, amb les seves banderes, amb un pont i el típic fossat. En aquest sentit, la vocal de la comissió explica que els materials que estan utilitzant han sigut “cartró, plàstic i molta roba, ja que estem fent banderes antigues amb dracs i lleons rampants”.

D’altra banda també comenta que la crisi els ha afectat, des de les subvencions fins a les vendes de butlletes de la loteria de Nadal, ja que segons la vocal, “la gent ha deixat de comprar-la”. Tot i això les activitats d’enguany seran les mateixes dels últims anys ja que sempre els han funcionat. Per exemple, “una xocolatada, una guerra d’escuma i potser tornarem a  portar una piscina. Bé, hi hauran moltes activitats pels nens. També oferirem estones de ball i la típica discoteca”. A més, la Maria Teresa ens avança que l’últim dia es farà un show que està preparant la mateixa comissió i alguns amics del barri.

preparaciodecoratfestamajordesantsplacafargajuliolde2014-01

preparaciodecoratfestamajordesantsplacafargajuliolde2014-02

preparaciodecoratfestamajordesantsplacafargajuliolde2014-03

preparaciodecoratfestamajordesantsplacafargajuliolde2014-04

preparaciodecoratfestamajordesantsplacafargajuliolde2014-05

preparaciodecoratfestamajordesantsplacafargajuliolde2014-06

preparaciodecoratfestamajordesantsplacafargajuliolde2014-07

preparaciodecoratfestamajordesantsplacafargajuliolde2014-08

preparaciodecoratfestamajordesantsplacafargajuliolde2014-09

preparaciodecoratfestamajordesantsplacafargajuliolde2014-10

preparaciodecoratfestamajordesantsplacafargajuliolde2014-11

preparaciodecoratfestamajordesantsplacafargajuliolde2014-12

preparaciodecoratfestamajordesantsplacafargajuliolde2014-13

preparaciodecoratfestamajordesantsplacafargajuliolde2014-14

Compartir: