La Parròquia de Sant Àngel Custodi d’Hostafrancs organitza el cicle de xerrades Testimonis de Fe

Amb aquestes xerrades, segons el rector de la parròquia hostafranquina, el pare Francesc Nolla, "hem volgut reflectir allò que és fonamental, viure i estimant als altres, fent el bé"

La Parròquia de Sant Àngel Custodi d’Hostafrancs organitza el cicle de xerrades Testimonis de Fe

La Parròquia de Sant Àngel Custodi del barri d’Hostafrancs ha organitzat aquesta setmana el cicle de xerrades “Testimonis de Fe”, on diferents personalitats cristianes han hagut de reflexionar i explicar com viuen el manament de Jesús que diu: “Estimeu-vos els uns als altres. Tal com jo us he estimat”. Amb aquesta activitat, segons el rector de la Parròquia de Sant Àngel Custodi, el pare Francesc Nolla, “hem volgut reflectir allò que és fonamental, viure i estimant als altres, fent el bé”. Amb aquests testimonis de fe, la parròquia es prepara per a una Setmana Santa plena de celebracions.

En l’activitat organitzada a la sala parroquial, s’ha convidat una persona religiosa, una treballadora social, dos professors d’història i un matrimoni amb dos fills: “Ens han ofert respostes molt entusiastes. Han fet unes descripcions molt vivencials i personals”, explicava el rector hostafranquí. En Manuel Juárez, professor de religió, va ser l’encarregat d’oferir el seu testimoni, dimecres al vespre. “Aquest manament és la síntesi del missatge cristià. És difícil de respondre a aquesta reflexió”, deia.

Aquest dissabte es projectarà la pel·lícula “Monsieur Vincent” que descriu la vida de Sant Vicenç de Paül, que va tenir una gran tasca humanitària en favor dels més pobres, durant les guerres i la Pesta Negra a la França del segle XVII. Després també es preveu obrir un debat obert amb els assistents.

cicletestimonisdefeparroquiasantangelcustodihostafrancsmarcde2018-01

cicletestimonisdefeparroquiasantangelcustodihostafrancsmarcde2018-02

cicletestimonisdefeparroquiasantangelcustodihostafrancsmarcde2018-03

cicletestimonisdefeparroquiasantangelcustodihostafrancsmarcde2018-04

cicletestimonisdefeparroquiasantangelcustodihostafrancsmarcde2018-05

cicletestimonisdefeparroquiasantangelcustodihostafrancsmarcde2018-06

cicletestimonisdefeparroquiasantangelcustodihostafrancsmarcde2018-07

Compartir: