La Marina Viva estrena local als Jardins de la Mediterrània

Divendres al vespre, l'entitat marinera va començar el seu trasllat al local situat al carrer Mare de Déu de Port, al costat dels Jardins de la Mediterrània. Compartirà l'espai, de titularitat municipal, amb el nou esplai del barri Tr3smon. [[Vegeu fotos]]

La Marina Viva estrena local als Jardins de la Mediterrània

La Marina Viva ja compta amb un espai propi al barri on desenvolupar els seus projectes i iniciatives. Divendres al vespre, l’entitat marinera va començar el seu trasllat a un local municipal, situat al carrer Mare de Déu de Port, al costat dels Jardins de la Mediterrània, on fins a l’estiu s’ubicava l’Esplai La Platgeta.

El col·lectiu de dinamització havia estat set anys impulsant les seves activitats a la seu de la Unió d’Entitats de la Marina: “L’espai l’havíem de compartir amb 55 entitats, per tant no podies tenir el material endreçat, en canvi, en aquest local nou podem tenir-ho tot en el nostre espai, sense haver de guardar o retirar les coses quan una altra entitat ha de treballar”, explica Dani Fernández, dinamitzador de la Marina Viva.

Ara, la Marina Viva comença a compartir espai amb el nou esplai del barri, Tr3smon. Cadascun dels dos col·lectius compta amb dues sales equipades amb prestatgeries. A més, hi ha una sala polivalent que ambdues entitats poden fer servir. “Aquí podrem preparar les noves activitats, fer reunions i altres coses que caldrà anar veient. Per nosaltres és un lloc ideal perquè ho podem tenir tot endreçat”, comenta Fernández.

En els darrers anys l’associació ha generat sinergies amb el veïnat de la Marina, i amb la seva imaginació i creativitat l’ha fet ser puntal en activitats innovadores als carrers i places del barri. El Terra Viva, les pre-campanades a la Casa del Rellotge, activitats solidàries per la Marató o el concurs de truites, en són només alguns exemples. El Districte de Sants-Montjuïc celebra haver cedit un espai a la Marina Viva perquè aquesta pugui seguir creixent: “És una empenta més que se li dóna, i valorem que ho hàgim pogut fer, ja que a vegades costa molt més”, segons explica la consellera de govern del barri, Esther Pérez, que també subratlla la voluntat de les dues entitats de compartir l’espai municipal.

trasllatnoulocallamarinavivagenerde2018-12

trasllatnoulocallamarinavivagenerde2018-01

trasllatnoulocallamarinavivagenerde2018-02

trasllatnoulocallamarinavivagenerde2018-03

trasllatnoulocallamarinavivagenerde2018-04

trasllatnoulocallamarinavivagenerde2018-05

trasllatnoulocallamarinavivagenerde2018-06

trasllatnoulocallamarinavivagenerde2018-07

trasllatnoulocallamarinavivagenerde2018-08

trasllatnoulocallamarinavivagenerde2018-09

trasllatnoulocallamarinavivagenerde2018-10

trasllatnoulocallamarinavivagenerde2018-11

Compartir: