La Lleialtat Santsenca comença les activitats regulars amb tallers i cursos gratuïts

Bona part dels tallers que s'ofereixen al veïnat, giren a l'entorn del món del software lliure i de la sobirania tecnològica. I és que aquest nou espai, inaugurat durant la darrera Festa Major de Sants, pretén ser un punt de referència de la tecnologia.

La Lleialtat Santsenca comença les activitats regulars amb tallers i cursos gratuïts

El nou equipament municipal de la Lleialtat Santsenca ha arrancat el mes de novembre amb l’inici de les activitats regulars, centrades en cursos i tallers gratuïts. Bona part dels tallers que s’ofereixen al veïnat, giren entorn del món del software lliure i de la sobirania tecnològica. I és que aquest nou espai, inaugurat durant la darrera Festa Major de Sants, pretén ser un punt de referència de la tecnologia. També es trobaran activitats sobre literatura, reflexió, art escènic i salut, que han impulsat les entitats del barri. Per participar en els nous cursos, cal posar-se en contacte amb la Lleialtat a través del correu electrònic o qualsevol matí, presencialment a l’edifici històric.

Durant les darreres setmanes, la Lleialtat ha acollit diversos actes i assemblees que han donat servei a les entitats santsenques: “Ara tornem a arrancar amb tallers, cursos i activitats diverses, com visites guiades que serveixin per conèixer els interiors de l’edifici”, comenta Agustí Giralt de la Coordinadora d’Entitats per la Lleialtat Santsenca. També avança que s’està treballant per organitzar trobades i parlar de la memòria històrica de l’edifici: “Molta gent ens ha vingut a explicar que havien vingut al Bahia a ballar, que havien treballat a la fàbrica dels torrons, o que els seus pares eren socis de la Lleialtat”.

La Coordinadora d’Entitats de la Lleialtat Santsenca està pendent de signar el conveni de gestió amb el Districte de Sants-Montjuïc, el pròxim mes de desembre, per ampliar la seva oferta formativa, a partir del gener de l’any 2018. Segons Giralt, “volem ocupar l’espai central que hi ha entre Can Batlló i les Cotxeres de Sants, on qualsevol veí o veïna pugui entrar, pensi el que pensi i, així, generar un espai on la gent es pugui implicar en totes les coses que fem”.

novesactivitatslleialtatsantsencanovembrede2017-02

novesactivitatslleialtatsantsencanovembrede2017-03

novesactivitatslleialtatsantsencanovembrede2017-04

cartellcursosdetardorlalleialtatsantsencanovembre2017

Compartir: