La Llar celebra el seu dinar anual amb l’anunci d’un nou punt del Banc del Moviment a Hostafrancs

L'Associació Catalana La Llar de l'Afectat d'Esclerosi Múltiple va celebrar dissabte el 26è aniversari amb un dinar solidari on es va anunciar l'obertura d'un nou punt d'atenció del Banc del Moviment, gestionat per La Llar, al número 41 del carrer Leiva d'Hostafrancs. [[Vegeu fotos]]

La Llar celebra el seu dinar anual amb l’anunci d’un nou punt del Banc del Moviment a Hostafrancs

L’Associació Catalana La Llar de l’Afectat d’Esclerosi Múltiple va celebrar dissabte el 26è aniversari amb un dinar solidari amb socis, familiars, treballadors, voluntaris, entitats i representants de l’administració pública al barri d’Hostafrancs. Després de la benvinguda que va fer el president de La Llar, Blas Membrives, la directora de l’associació, Vanessa Rodríguez, va dir que els darrers anys no ho han tingut gens fàcil per aconseguir els objectius: “Hem promogut un model inclusiu per a persones amb discapacitat on es reflectís la millora de la qualitat de vida de les persones amb esclerosi múltiple, lluitant sempre perquè les persones amb discapacitat se’ns consideri ciutadans de ple dret”. De nou, va reiterar la demanda de recursos econòmics de l’administració pública per garantir la qualitat dels serveis que presta l’entitat: “Ens trobem en unes instal·lacions noves, amb molta gent que ha de venir i tenim llista d’espera”.

Des de la Generalitat de Catalunya, Eliseu Oriol, director dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a Barcelona, va reconèixer que “la salut i la vitalitat econòmica i l’ajuda en la que hi contribuïm amb La Llar és insuficient”. És per això, que va citar a la directora de l’entitat a mantenir una reunió aquesta setmana per analitzar les problemàtiques que viu La Llar.

A l’acte es va anunciar l’obertura d’un nou punt d’atenció del Banc del Moviment, gestionat per La Llar, al número 41 del carrer Leiva d’Hostafrancs. Aquest és el segon punt en tota la ciutat, i té un objectiu solidari, ja que ofereix productes de suport a persones amb discapacitat o dificultats de moviment, sigui quina sigui la seva edat: “Crec que l’obertura d’aquest punt ajudarà a La Llar, a la ciutat i a les persones amb discapacitat funcional. Hem d’acompanyar a aquestes persones perquè tinguin una vida més independent i un projecte més autònom”, expressava Ramon Lamiel, gerent de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat.

dinarlallarafectatesclerosimultiplehostafrancsjunyde2018-12

dinarlallarafectatesclerosimultiplehostafrancsjunyde2018-02

dinarlallarafectatesclerosimultiplehostafrancsjunyde2018-03

dinarlallarafectatesclerosimultiplehostafrancsjunyde2018-04

dinarlallarafectatesclerosimultiplehostafrancsjunyde2018-05

dinarlallarafectatesclerosimultiplehostafrancsjunyde2018-06

dinarlallarafectatesclerosimultiplehostafrancsjunyde2018-07

dinarlallarafectatesclerosimultiplehostafrancsjunyde2018-08

dinarlallarafectatesclerosimultiplehostafrancsjunyde2018-09

dinarlallarafectatesclerosimultiplehostafrancsjunyde2018-10

dinarlallarafectatesclerosimultiplehostafrancsjunyde2018-11

Compartir: