La jornada solidària Dones del Món arriba a la tercera edició a les Cotxeres de Sants

L'associació bordetenca Deixa la Teva Empremta va organitzar, dissabte durant tot el dia, aquesta jornada solidària per recollir fons per diferents organitzacions d'ajuda a dones i nenes de l'Índia, Nepal i Àfrica. [[Vegeu fotos]]

La jornada solidària Dones del Món arriba a la tercera edició a les Cotxeres de Sants

L’associació bordetenca Deixa la Teva Empremta va organitzar, dissabte durant tot el dia, la jornada solidària “Dones del Món” a la sala d’actes de les Cotxeres de Sants. Els participants van gaudir de diverses activitats, com ioga, música, teatre, danses de l’índia, narracions orals, i va acabar amb un concert de gongs planetaris. Paral·lelament diversos professionals van oferir teràpies naturals a dins la sala per recollir fons per diverses ONG’s.

La Cristina Inglés, que és terapeuta i membre de l’entitat organitzadora, explicava que aquest esdeveniment va començar quan ella juntament amb una companya van fer un viatge a l’Índia, concretament a Benarés: “Vam conèixer un grup de nois curant a leprosos i noies cremades. De fet, cada any moren unes 30.000 noies cremades a l’Índia”, subratllava. En aquesta edició, l’associació va donar veu a diferents organitzacions d’ajuda a dones i nenes de l’Índia, Nepal i Àfrica, per això es van fer diverses videoconferències en directe per parlar dels seus projectes. En aquest sentit, Inglés destacava “la solidaritat dels terapeutes i de la gent”. A l’acte de dissabte també va assistir Philippe Mayor, president de l’ONG Action Venarés, que va presentar el seu projecte i totes les tasques que impulsa a l’Índia: “Ajudem a les dones que estan cremades a l’Índia, dels nens que estan al carrer i a la gent que té la lepra. Avui hem vingut a donar suport a l’organització del projecte”.

També s’hi van sumar entitats, com la de l’Elisabeth que va participar per donar veu a les dones que són sotmeses a l’esclavitud sexual: “Hi ha dones que vénen des de l’Àfrica cap a la nostra ciutat. Volem canviar el concepte de prostitució per esclava sexual, cal ajudar a aquestes dones”, assegurava. I la Marina que participa des de la primera edició, comentava que “aquesta activitat és una oportunitat de poder col·laborar directament amb gent que fa un treball humanitari molt necessari”.

jornadasolidariadonesdelmoncotxeresdesantsjuliolde2018-01

jornadasolidariadonesdelmoncotxeresdesantsjuliolde2018-02

jornadasolidariadonesdelmoncotxeresdesantsjuliolde2018-03

jornadasolidariadonesdelmoncotxeresdesantsjuliolde2018-04

jornadasolidariadonesdelmoncotxeresdesantsjuliolde2018-05

jornadasolidariadonesdelmoncotxeresdesantsjuliolde2018-06

jornadasolidariadonesdelmoncotxeresdesantsjuliolde2018-07

jornadasolidariadonesdelmoncotxeresdesantsjuliolde2018-08

jornadasolidariadonesdelmoncotxeresdesantsjuliolde2018-09

jornadasolidariadonesdelmoncotxeresdesantsjuliolde2018-10

jornadasolidariadonesdelmoncotxeresdesantsjuliolde2018-11

jornadasolidariadonesdelmoncotxeresdesantsjuliolde2018-12

jornadasolidariadonesdelmoncotxeresdesantsjuliolde2018-13

jornadasolidariadonesdelmoncotxeresdesantsjuliolde2018-14

Fotos: Deixa la Teva Empremta

Compartir: