La Font Màgica de Montjuïc estrena nou espectacle amb música de la darrera dècada

En el nou espectacle, la llum i l’aigua de la font ballaran al ritme de Lady Gaga, Bruno Mars, Stereophonics o Coldplay entre d’altres. Aquestes cançons es combinaran amb els èxits d’aquest 2013-2014 de grups i solistes com Shakira, One Direction o Pharrel William.

La Font Màgica de Montjuïc estrena nou espectacle amb música de la darrera dècada

La Font Màgica de Montjuïc ha estrenat un nou espectacle que amenitzarà les nits d’estiu, amb una nova coreografia basada en músiques d’aquesta darrera dècada. En el nou espectacle, la llum i l’aigua de la Font Màgica ballaran al ritme de Lady Gaga, Bruno Mars, Stereophonics o Coldplay entre d’altres. Aquestes cançons es combinaran amb els èxits d’aquest 2013-2014 de grups i solistes com Shakira, One Direction o Pharrel William.

A més d’aquesta nova programació, la Font també ha programat un repertori infantil, amb sintonies de les sèries més conegudes pels petits de la casa, des del xai Timmy als esbojarrats Fanboy i Chum Chum i els greatest hits del Club Super 3.

El nou espectacle es podrà veure en els passis habituals de la Font Màgica. Durant la temporada d’estiu (maig a octubre) els passis són els dijous, divendres, dissabte i diumenge, amb passis a les 21:30, 22:00, 22:30, 23:00 hores. En la temporada d’hivern (octubre a abril), tots els divendres i dissabtes, amb passis a les 19:30, 20:00, 20:30, 21:00 hores.

Amb la nova coreografia d’aquest estiu, la Font Màgica compta ja amb un ampli repertori de programes musicals: tres espectacles de música de pel•lícules, sis de música clàssica, un de sarsuela, un remix del segle XX i XXI, un remix dels anys 80-90, un específic amb música dels anys 80, i un del tema Barcelona, de Freddie Mercury i Montserrat Caballé. Aquest repertori es va alternant en la programació de la Font Màgica.

La Font Màgica és un dels referents més importants de la nostra ciutat i va ser encarregada a Carles Buigas, amb motiu de l’Exposició Universal de 1929. La idea de Buigas va ser totalment innovadora, va incorporar moviment a l’aigua, i li va afegir llum, color i so. Va crea la Font com si fos un riu que neix al peu del Palau Nacional i que en forma d’aigües braves es precipita muntanya avall fins arribar a la Font Màgica per acabar morint en el mar, a la avinguda Maria Cristina.

Compartir: