La Festa Major d’Hostafrancs omple d’art dramàtic el Casinet amb actors novells i amb diversitat funcional

Diversos estudiants del segon grau d'educació infantil del Centre d'Estudis de Formació Professional Núria de Gavà van representar dijous al Casinet d'Hostafrancs l'obra El Buit, i la Companyia de Teatre Creart va interpretar l'obra La Mare Terra.

La Festa Major d’Hostafrancs omple d’art dramàtic el Casinet amb actors novells i amb diversitat funcional

Un any més, l’art dramatitzat ha tingut un paper important durant la Festa Major d’Hostafrancs. El passat dijous a la tarda, el centre cívic del Casinet d’Hostafrancs va convertir-se en un teatre per acollir dues funcions. “Creiem que fem una aposta de cohesió social important pel nostre barri”, comentava Jordi Clausell de l’Associació de Veïns i Veïnes d’Hostafrancs, entitat organitzadora de l’activitat, que va decidir suspendre el lliurament de premis del concurs de dibuix, davant l’excepcionalitat que viu el país aquests dies.

Diversos estudiants del segon grau d’educació infantil del Centre d’Estudis de Formació Professional Núria de Gavà van representar l’obra El Buit. “Aquesta explica com una nena sent un buit i està trista i té uns amics que intenten ajudar-la”, deia l’Anna Cartuixa, que juntament amb en Javi Sánchez van ser dos dels nou actors principals.

Més tard, la Companyia de Teatre Creart va interpretar l’obra La Mare Terra, amb la que va voler conscienciar al públic dels greus problemes mediambientals que viu el nostre planeta. L’entitat teatral treballa amb 13 adults d’entre 22 a 40 anys amb diversitat funcional. “Nosaltres treballem mitjançant la creació col·lectiva, és a dir, les obres les fem nosaltres amb les inquietuds dels nois i la relació que ells tenen amb l’aspecte social”, comentava Luciana Scandurra.

teatrefestamajorhostafrancsoctubrede2017-12

teatrefestamajorhostafrancsoctubrede2017-01

teatrefestamajorhostafrancsoctubrede2017-02

teatrefestamajorhostafrancsoctubrede2017-03

teatrefestamajorhostafrancsoctubrede2017-04

teatrefestamajorhostafrancsoctubrede2017-05

teatrefestamajorhostafrancsoctubrede2017-06

teatrefestamajorhostafrancsoctubrede2017-07

teatrefestamajorhostafrancsoctubrede2017-08

teatrefestamajorhostafrancsoctubrede2017-09

teatrefestamajorhostafrancsoctubrede2017-10

Fotos: Associació de Veïns i Veïnes d’Hostafrancs

Compartir: