La Festa Major de Sants trasllada el pregó, l’entrega de premis i els actes de gran format a dilluns

Dilluns a dos quarts de set del vespre, Joan Manuel Parisi llegirà el pregó des del balcó de la Casa del Mig, i més tard, a les set del vespre, es lliuraran els premis del concurs de guarniment al mateix parc. Durant el cap de setmana quedaran suspesos tots els actes de nit que estaven previstos als carrers, tot i que la majoria mantindran les activitats familiars i de petit format durant el dia

La Festa Major de Sants trasllada el pregó, l’entrega de premis i els actes de gran format a dilluns

Els actes institucionals previstos per aquest cap de setmana, coincidint amb l’inici de la Festa Major de Sants, queden suspesos arran de l’atemptat de dijous a la Rambla de Barcelona, i després de decretar-se tres dies de dol oficial a tot el país. Així s’ha fet saber aquesta tarda després d’una reunió entre la Federació de la Festa Major de Sants i el Districte de Sants-Montjuïc.

Així doncs, el pregó i el lliurament de premis del concurs de carrers se celebraran dilluns. A dos quarts de set del vespre, el gerent del Secretariat, Joan Manuel Parisi, llegirà el pregó de la Festa Major de Sants des del balcó de la Casa del Mig del Parc de l’Espanya Industrial, i més tard, a les set del vespre, es lliuraran els premis del concurs de guarniment a sota mateix de la casa del mig. També es trasllada a dilluns al matí la jornada de portes obertes i acte institucional de La Lleialtat Santsenca.

Durant el cap de setmana quedaran suspesos tots els actes de nit que estaven previstos als carrers, tot i que la majoria de comissions mantindran les activitats familiars i de petit format durant el dia. En el marc dels actes unitaris, es manté la nit de concerts de dilluns amb Gossos i Three Time Losers al Parc de l’Espanya Industrial. Les activitats infantils, tant al parc com als Jardins de la Rambla de Sants, es mantindran el dilluns com estaven previstes, però queda suspesa l’activitat que oferien els Mossos.

Aquest divendres al matí, treballadors del Districte de Sants-Montjuïc i veïns del barri han fet un minut de silenci per rebutjar els atacs terroristes perpetrats ahir a Barcelona i a Cambrils. Aquesta pròxima nit, la Federació de la Festa Major de Sants i les comissions de carrers acabaran d’ultimar els detalls de l’organització del lliurament de premis, tot i que en principi es manté la intenció que el jurat faci la seva visita dissabte a la tarda i que els carrers finalitzin el  seu decorat.

Compartir: