La Federació de la Festa Major de Sants i el Districte es reuneixen divendres per acordar la suspensió o endarreriment de part dels actes

La Federació de la Festa Major de Sants i el Districte de Sants-Montjuïc es reuneixen aquest divendres al matí arran dels atemptats d'ahir a la ciutat de Barcelona, pel qual s'han decretat tres dies de dol. Durant la reunió, es preveu que s'acabi decidint quins actes es mantindran durant el cap de setmana, quins se suspendran i quins es traslladaran de dia.

La Federació de la Festa Major de Sants i el Districte es reuneixen divendres per acordar la suspensió o endarreriment de part dels actes

La Federació de la Festa Major de Sants i el Districte de Sants-Montjuïc es reuneixen aquest divendres al matí arran dels atemptats d’ahir a la ciutat de Barcelona, pel qual s’han decretat tres dies de dol arreu del país. Durant la reunió, es preveu que s’acabi decidint quins actes es mantindran durant el cap de setmana, quins se suspendran i quins es traslladaran de dia. Entre les possibilitats estudien traslladar el pregó i l’entrega de premis, que s’havien de celebrar dissabte i diumenge respectivament, a dilluns tots dos actes. També s’apunta a la possibilitat d’una suspensió de totes les activitats de dissabte i diumenge i que la festa acabi començant dilluns, el dia dels actes unitaris.

Pel que fa els guarnits, de moment es manté la previsió que el jurat passi dissabte a la tarda, i per tant, els carrers si que estarien amb els decorats acabats durant el cap de setmana. Aquests i d’altres aspectes s’acabaran definint durant la reunió entre els representants de la Federació de la Festa Major de Sants, que agrupa els 16 carrers guarnits, i els representants municipals del Districte de Sants-Montjuïc.

Mentre, la feina als carrers i places ha seguit al llarg de la tarda de dijous amb els guarnits, i a les xarxes socials les comissions de festes han volgut mostrar la seva solidaritat amb les víctimes de l’atemptat, amb missatges com aquest:

Al carrer Sagunt han piulat: “Ni aquí ni enlloc, el terror no ens farà canviar, seguim #teixintbarri , ens retrobem dissabte #barcelona #barcelonavalenta”

Al carrer Alcolea de Baix: “Avui el carrer Alcolea de Baix plora. Tot l’ escalf a les víctimes i familiars de l’ atemptat de #Barcelona

Al Carrer Finlàndia: “Condenem l’atac produït aquesta tarda a BCN.I expressem total suport a les victímes i els seus familiars.La por no guanyarà. #Barcelona”

Compartir: