La Creu Roja reparteix mascaretes de protecció a l’Estació de Sants als viatgers que avui tornaven a treballar

Al llarg del matí, 18 persones de Creu Roja han estat als diferents vestíbuls de l'estació santsenca repartint mascaretes higièniques als passatgers. Aquest material sanitari prové de les 1.714.000 mascaretes que va rebre la Generalitat de Catalunya i que ha anat repartint Protecció Civil.

La Creu Roja reparteix mascaretes de protecció a l’Estació de Sants als viatgers que avui tornaven a treballar

Creu Roja Catalunya ha estat repartint mascaretes durant aquest dimarts al matí a l’Estació de Sants per facilitar la protecció de totes les persones que avui tornaven a treballar, un cop passada la Setmana Santa. Tot i que des del Departament d’Interior s’ha recomanat fer ús del vehicle privat per anar a la feina, moltes persones han hagut de desplaçar-se amb transport públic. Salvador Parent, responsable de serveis preventius de Creu Roja, explica que “s’ha notat un increment en l’ús del transport públic, però igualment ha estat un moviment suau” i destaca que “la feina ha estat tranquil·la amb l’arribada de persones paulatinament”. Al llarg del matí, 18 persones de Creu Roja han estat als diferents vestíbuls de l’estació santsenca repartint “mascaretes higièniques”, ja que “són la millor forma per evitar contagis en zones com al transport on no es pot mantenir la distància de seguretat”, apunta Parent. Aquest material sanitari prové de les 1.714.000 mascaretes que va rebre la Generalitat de Catalunya i que ha anat repartint Protecció Civil.

De cara als propers dies “s’espera noves distribucions de mascaretes, segurament també a Sants Estació”, detalla el responsable de serveis preventius. Tot i que encara han d’establir els protocols dels propers dies, “l’activitat se centra en intercanviadors i estacions importants de la ciutat”, explica Salvador Parent.

repartimentmascaretescreurojaestaciodesantsabrilde2020-01

repartimentmascaretescreurojaestaciodesantsabrilde2020-02

repartimentmascaretescreurojaestaciodesantsabrilde2020-03

Fotos: Creu Roja Catalunya

Compartir: