La Comissió de Festes del carrer Rosés – Casa Gran celebra el seu 20è aniversari regalant joguines

Aquest matí s'ha celebrat un acte i aperitiu amb el veïnat, comissions de festes i institucions, on s'ha obsequiat a tots els convidats amb uns petits cotxes de llauna, fent honor al guarnit d'enguany. [[Vegeu fotos]]

La Comissió de Festes del carrer Rosés – Casa Gran celebra el seu 20è aniversari regalant joguines

El carrer Rosés s’ha convertit durant aquesta Festa Major en el museu de la joguina. Guitarres, nines, trens, cotxes, pilotes i tot tipus de joguets han omplert l’espai de la comissió de festes del carrer Rosés – Casa Gran. És per això que, en el seu acte de celebració del 20è aniversari, han volgut obsequiar a tots els convidats amb uns petits cotxes de llauna.

La festa d’aniversari estava prevista per a dos quarts d’una del matí però la pluja d’aquest dimarts ha acabat endarrerint la celebració, ja que moltes persones de les comissions es trobaven al Mercat de Sants i amb l’aiguat han arribat tard. D’altra banda, tal i com apuntava Ricard Lorente, membre de la comissió santsenca, “aquest matí ja hem vist la previsió i hem buscat una alternativa”. Finalment la festa s’ha muntat en una carpa als Horts d’en Queni, al mateix carrer Rosés. Dins les carpes s’ha preparat un aperitiu pel veïnat i els representants de les diferents comissions i institucions.

El regidor del Districte de Sants-Montjuïc, Marc Serra, es mostrava “especialment content per aquest aniversari, perquè és el primer acte de celebració com a regidor”. En aquests aniversaris senyalats, Serra apuntava que “ara hem de treballar per seguir fent créixer la Festa Major de Sants buscant relleu per part dels més joves”. Entre altres representants, a l’acte d’aniversari també hi ha assistit el regidor del Partit Popular a l’Ajuntament, Josep Bou. El popular ha destacat “especialment el tracte de la gent i tota la seva il·lusió”. Com a presidenta de la Federació de la Festa Major de Sants, Gemma Solsona, celebrava “aquesta continuïtat i esperem que el carrer Rosés segueixi endavant i no ho deixi només en vint anys”.

Clicant al reproductor podeu escoltar la retransmissió de l’acte:

aniversarirosesfestamajordesants2019-01

aniversarirosesfestamajordesants2019-02

aniversarirosesfestamajordesants2019-03

aniversarirosesfestamajordesants2019-04

aniversarirosesfestamajordesants2019-05

aniversarirosesfestamajordesants2019-06

aniversarirosesfestamajordesants2019-07

aniversarirosesfestamajordesants2019-08

aniversarirosesfestamajordesants2019-09

aniversarirosesfestamajordesants2019-10

aniversarirosesfestamajordesants2019-11

aniversarirosesfestamajordesants2019-12

Compartir: