Jornada festiva de Barcelona Energia als Jardins de la Rambla de Sants

Jornada festiva de Barcelona Energia als Jardins de la Rambla de Sants

Dissabte 23 de març d’11 a 14 h als jardins de la Rambla de Sants, Barcelona Energia (BE), la comercialitzadora pública de l’Àrea Metropolitana i l’Ajuntament de Barcelona, celebra la jornada festiva ‘Decidim l’energia que volem’. Amb la finalitat d’apropar la producció alternativa d’energia a petits i grans, l’esdeveniment comptarà amb tallers familiars i exposicions en què es mostraran els avenços en matèria elèctrica.

Dani Jiménez del programa Dinàmiks del Club Super3 donarà el tret de sortida a la jornada i serà l’encarregat de dur a terme la cloenda. Amb experiments espectaculars en directe, el seu espectacle explica que totes les revolucions humanes estan lligades a les revolucions energètiques, parlant del passat, el present i el futur de l’energia. A més, el seu equip de Creaciència us ensenyarà a fer anar un rellotge que funciona amb una patata, i que us podreu emportar a casa com a rellotge oficial de Barcelona Energia.

Altres tallers als quals podeu participar aquest dissabte al matí en família als jardins de la Rambla de Sants:

-Endinsa’t a l’energia!
Taller d’estalvi energètic i producció d’energia solar FV per a l’autoconsum. Compararem les bombetes més eficients i calcularem la nostra petjada energètica. Càlcul de costos, producció, amortització i estalvi d’emissions amb l’energia solar. També recordarem els canvis en el rebut elèctric per estalviar: baixar potència, discriminació horària i contractació d’energia renovable amb la nova comercialitzadora de Barcelona.

-Construïm un molinet de vent
Taller participatiu de 30 minuts per als més petits en el que podran experimentar amb l’energia eòlica i solar fotovoltaica per tal de familiaritzar-se amb les energies renovables.

-Fem moure un cotxe sostenible
Taller per muntar i fer funcionar un vehicle amb aire.

A més, també hi haurà dos punts d’informació energètica per tal que els assessors de BE (Barcelona Energia) puguin resoldre dubtes quant a la factura elèctrica. I l’exposició Cases amb energia, per informar sobre les possibles millores d’eficiència energètica a la llar.

cartellassembleabarcelonaenergiarambladesantsmarc2019

Compartir: