Jardins de la Rambla de Sants, amb 160 vots, ha estat l’opció més votada pels santsencs

Jardins de la Rambla de Sants, aquest és el nom que rebrà el passeig ubicat sobre el calaix de les vies de Sants, després d'haver rebut 160 suports dels 441 repartits en dues propostes més. Divendres al matí es va fer el recompte de la votació popular. [[Vegeu fotos]]

Jardins de la Rambla de Sants, amb 160 vots, ha estat l’opció més votada pels santsencs

Jardins de la Rambla de Sants, aquest és el nom que rebrà el passeig ubicat sobre el calaix de les vies de Sants després d’haver rebut 160 suports dels 441 repartits en dues propostes més. A deu punts de la primera, s’ha quedat la segona opció que ha estat Jardins de les dones lluitadores de Sants amb 151 vots; i 130 ha rebut la proposta que anomenava la via com Jardins de les Vies de Sants.

Divendres al matí s’ha fet el recompte de la votació popular en la qual els veïns del barri han pogut participar de l’1 al 23 de juny. Josep Maria Domingo del Centre Social de Sants, Xavier Farré, tècnic del Districte de Sants-Montjuïc i Àngels Boix, consellera del PSC al Districte de Sants-Montjuïc han estat alguns dels encarregats de comptar el nombre de vots. Domingo creu que la “votació ha estat molt ajustada” i que “el nom de Rambla de Sants representa molt el barri”. En aquest cas i al no afectar a la numeració de cap carrer, el Districte té autonomia per triar directament el nom dels jardins, per tant “no ha de passar per Nomenclàtor, ja que no es tracta de cap carrer, edifici o equipament”. Des del Districte, Boix es mostra satisfeta de la participació, “tot i que no ha estat gaire massificada”, i confessa que l’opció que va votar va ser “Jardins de les Dones Lluitadores de Sants”.

Les diverses propostes van ser escollides per una comissió, formada per veïns, entitats i el mateix govern del Districte: “Cadascuna de les entitats van aportar tres noms, i a través de la comissió es van escollir els tres noms més demandats que han passat a disposició de la votació popular”, que va obrir-se coincidint amb el FirEntitats, explica Farré. Durant les últimes setmanes s’ha pogut participar al Centre Cívic de Cotxeres de Sants, al Poliesportiu de la Bordeta i a la Biblioteca Vapor Vell.

recomptevotaciopopularjardinsdelarambladesantsjuliolde2016-08

recomptevotaciopopularjardinsdelarambladesantsjuliolde2016-01

recomptevotaciopopularjardinsdelarambladesantsjuliolde2016-02

recomptevotaciopopularjardinsdelarambladesantsjuliolde2016-03

recomptevotaciopopularjardinsdelarambladesantsjuliolde2016-04

recomptevotaciopopularjardinsdelarambladesantsjuliolde2016-05

recomptevotaciopopularjardinsdelarambladesantsjuliolde2016-06

recomptevotaciopopularjardinsdelarambladesantsjuliolde2016-07

Compartir: