Georgina Lázaro i Neus de Haro seran les noves conselleres de Junts per Catalunya a Sants-Montjuïc

La presidència del Districte tot indica que també recauria a Junts per Catalunya, que presentaria a la regidora Neus Munté en el plenari de consitució santsenc del dijous 25 de juliol.

Georgina Lázaro i Neus de Haro seran les noves conselleres de Junts per Catalunya a Sants-Montjuïc

Junts per Catalunya ja ha escollit les conselleres que representaran al partit al Consell Plenari del Districte de Sants-Montjuïc, seran la Georgina Lázaro, com a consellera portaveu, i Neus de Haro com a consellera. El partit independentista passarà a ser el grup amb menys vots dins el consell, passant de 4 a 2 representants, i agreujat per la desaparició de la CUP i el Partit Popular. Per a Lázaro “passar a la meitat és un problema pel nivell de feina, però encarem la dificultat com un repte per recuperar la confiança que el veïnat del districte no ens ha tingut”. En aquest sentit, de Haro afegeix que “ens recorrerem tot Sants-Montjuïc per recuperar aquesta confiança”.

Com a membres de l’oposició opten a tenir la presidència del Districte, en aquest sentit la consellera portaveu opina que “és probable que recaigui a ERC o a JxCat i el fet de tenir la presidència un partit independentista és una molt bona notícia”, d’altra banda això no se sabrà fins el plenari de Districte, previst a finals de juliol. Quant a reptes per la legislatura, des de JxCat es busca “una oposició constructiva amb un govern disposat a parlar, sempre, no només quan necessiti els nostres vots”. Lázaro apunta, també, que Sants-Montjuïc té grans projectes com “Magòria, els usos de la muntanya de Montjuïc o la urbanització de Can Batlló” i afegeixen que en aquesta legislatura caldrà “acabar d’acordar-los i tirar-los endavant”. A banda d’aquests reptes, de Haro destaca “les mesures socials, principalment l’habitatge i el transport, especialment necessari a la Marina i Font de la Guatlla”.

Neus de Haro és nascuda i veïna del barri de Sants. Va començar la seva trajectòria associativa formant part de les ampes dels seus fills i de la junta del Club Esportiu Mediterrani. Georgina Lázaro és de l’Hospitalet, i viu aprop de Sants-Badal. Va començar a militar i descobrir els barris de Sants-Montjuïc quan va entrar a les Joventuts Nacionalistes de Catalunya i ja, en l’última legislatura, dins del partit va ser consellera municipal.

novesconselleresjuntspercatalunyasantsmontjuicjuliolde2019-02

novesconselleresjuntspercatalunyasantsmontjuicjuliolde2019-03

Compartir: