XII Mostra de Comerç a Creu Coberta

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 13/05/2017
10:00 am – 9:00 pm

Localització
Carrer Creu Coberta (Hostafrancs)

Categories
No Categories


cartellinauguracio12mostracomerccreucobertamaigde2017

cartell12amostracomerccreucoberta13maigde2017

Tots ballem a Creu Coberta!

Aquest 13 de maig, Creu Coberta tornarà a vibrar gràcies a la Mostra de Comerç, en una diada molt especial, que arriba a la dotzena edició.

Són moltes les activitats que realitzarem al llarg de la jornada, però la majoria aniran al voltant del món de la dansa. També durant l’acte contra la violència, que enguany serà a les 12.15h del migdia a l’escenari principal. A més, durant aquesta activitat, que vol denunciar els actes de violència a la nostra societat, hi participaran del diversos centres de dansa participants.

D’altra banda, a partir de les 5 de la tarda, La Companyia de Ballet Clàssic de Catalunya, fundada per Elise Lummis, ens oferirà un repertori de les millors danses clàssiques treballades pels seus alumnes aquests darrers temps, un equip del qual han sortit dels millors ballarins i ballarines clàssics, que avui treballen a grans companyies internacionals.

També comptarem amb els amics de Theprojectdance, una companyia de dansa afrocontemporània, dirigida per la cubana Yadia Olavarría. La companyia es va formar fa quatre anys, i fusiona la dansa africana amb danses contemporànies, de molta intensitat. De moment, ja s’ha presentat a grans escenaris d’arreu. I tindrem ritmes llatins amb DancEmotion, que imparteix formació professional per a ballarins, i són especialistes en Lambazouk, un ball social com la salsa i bachata.

No faltarà tampoc la dansa clàssica amb el Barcelona City Ballet, que organitzen uns dies abans el Certamen Internacional de Dansa de Barcelona, dirigit per Gina Rigola. Ells ens acostaran algunes de les seves peces més destacades, en una acadèmia amb alumnes d’arreu. A més, hi haurà danses propostes procedents d’agrupacions i solistes d’arreu de Barcelona. No us ho perdeu, i consulteu els nostres horaris en les properes setmanes. I si voleu música, no hi ha res millor que l’Escola de Música Jam Session, que ens amenitzarà la tarda amb una big band magnífica. Deixeu-vos endur per les músiques de tots els grups d’aquest centre educatiu pioner del nostre barri.

Compartir: