Xerrada informativa al Districte sobre el Pla de Transmissió Empresarial als Barris

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 19/02/2019
2:00 pm – 4:00 pm

Localització
Seu del Districte de Sants-Montjuïc (sala de les cadires vermelles)

Categories
No Categories


El Pla de Transmissió Empresarial als barris posa a l’abast de persones empresàries i emprenedores assessorament personalitzat, informació per dur a terme el procés de cessió i accés a un mercat transparent d’empreses i negocis que busquen a una nova persona reemprenedora.

La sala de les cadires vermelles de la Seu del districte de Sants-Montjuïc acollirà el proper 19 de febrer de 14h a 16h una sessió informativa oberta a totes aquelles persones interessades en el projecte que encapçalen Barcelona Activa i el Centre de Reempresa de Catalunya a la ciutat de Barcelona.

El pla està dirigit per a persones que volen posar en marxa un negoci o empresaris o empresàries que per jubilació, per canvi de domicili o per algun un altre motiu personal han de deixar el negoci que un dia van emprendre.

L’Oficina d’Atenció a les Empreses (OAE) de Barcelona Activa posa al teu abast (siguis cedent o un/a potencial reemprenedor/a) assessorament personalitzat, informació per a dur a terme el procés de cessió i també accés a un mercat transparent d’empresaris/àries que cedeixen el seu negoci i persones emprenedores que cerquen un negoci per gestionar-lo.

Les inscripcions es poden fer a la pàgina web inscripcions.reempresa.org

Compartir: