X Concurs Internacional de Literatura Ràpida “L’Exprés” al Vapor Vell de Sants

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 10/11/2018
10:30 am – 5:30 pm

Localització
Biblioteca del Vapor Vell

Categories
No Categories


La Biblioteca del Vapor Vell i el Districte de Sants-Montjuïc convoquen el X Concurs Internacional de Literatura Ràpida “L’Exprés”, que tindrà lloc el proper 10 de novembre. Les inscripcions restaran obertes fins al mateix dia o bé fins que s’esgotin les 55 places disponibles.

L’activitat es durà a terme en una única sessió a la Biblioteca del Vapor Vell , dissabte 10 de novembre a les 10.30 h del matí. El mateix dia, a les 17 h, a la biblioteca es farà públic el veredicte final.

Hi pot participar tota persona que tingui, com a mínim, 16 anys. La inscripció és gratuïta i es pot fer presencialment a la Biblioteca del Vapor Vell o bé telefònicament trucant al telèfon 93 409 72 31. El termini està obert des de l’1 d’octubre fins a les 10.15 h del 10 de novembre. Les places són limitades, fins a un màxim de 55 persones.

Els textos hauran d’ésser escrits en fulls pautats que facilitarà la pròpia biblioteca el dia assenyalat. Tindran un màxim de 30 línees i s’haurà d’escriure en català o en castellà. Les consignes a partir de les quals s’haurà d’escriure el text es donaran a conèixer en el moment de començar el concurs.

Els premis del concurs són:
• Per a la persona guanyadora, un premi de 250 € bruts i una cafetera.
• Per a la persona finalista, un premi de 125 € bruts i una cafetera.

Compartir: