VIII Caminada Sants-Montserrat

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 13/05/2017
Tot el dia

Localització
Placeta de Ramon Torres Casanova (Antiga plaça de Sants, antic monument del ciclista)

Categories
No Categories


cartellcaminadasantsmontserrat13demaigde2017

Un any més, la Unió Excursionista de Catalunya de Sants proposa el repte d’anar caminant des de la plaça de Sants fins a la plaça del monestir de Montserrat per camins de muntanya. Seran 64,2 km de recorregut amb 2.218 m de pujada, 1.625 m de baixada i 8 avituallaments. T’hi apuntes?

La 8a Caminada Sants-Montserrat serà el cap de setmana del 13 i 14 de maig i, com sempre, és una caminada oberta a tothom però especialment a tota la gent del barri de Sants i afiliada a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i d’altres federacions adherides a la UIAA o amb conveni de reciprocitat amb la FEEC.

La prova puntua per al Circuit Català de Caminades de Resistència 2017, per la qual cosa és condició imprescindible estar en possessió de la llicència de la FEEC de l’any en curs. Per a aquelles persones que no tinguin aquesta llicència i vulguin participar, l’Organització disposarà d’assegurança vàlida per a un dia, (inclosa en el preu de la inscripció).

La sortida es donarà a les 17 h del dissabte 13 de maig als Jardins de la Rambla de Sants i l’arribada serà a la Plaça del Monestir de Montserrat. El control es tancarà a les 13 h del diumenge 14 de maig.

La Sants-Montserrat és una activitat de gran magnitud, per aquest motiu des de l’entitat organitzadora es fa una crida de voluntariat a tots els socis i simpatitzants per col·laborar en l’organització i el bon funcionament de la caminada, que aplega uns 300 participants.

Les inscripcions exclusivament per a federats seran del 20 al 26 de març i del 27 de març a l’11 de maig, estaran obertes a tothom.

El fòrum de participació resta limitat a 300 participants, tot i que l’organització es reserva el dret a ampliar-lo si ho creu convenient.

Compartir: