Trobada d’entitats per l’acollida de menors no acompanyats a Sants

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 09/10/2018
7:00 pm – 8:00 pm

Localització
Centre Social de Sants

Categories
No Categories


Tots i totes esteu al cas de les mancances que hi ha en l’acollida dels menors no acompanyats, tant a Barcelona en general com als nostres barris en particular, de les quals se n’han fet ressò els mitjans, les xarxes i el Síndic de Greuges.

Sembla clar que hi hagut una combinació de falta de previsió de la DGAIA, manca de coordinació amb el Districte, i una falta d’informació i de consulta a les entitats dels nostres barris.

Pensem que les entitats, com a part organitzada de la societat civil, hem de jugar un paper actiu per donar una acollida digna a les persones refugiades i, en particular, als menors no acompanyats. Per això us convoquem a aquesta reunió amb la intenció, d’una banda, d’exigir a les administracions tant que tinguin preparats els recursos materials i els professionals necessaris, com que convoquin les entitats dels nostres barris per informar-les, consultar-les i establir les col·laboracions necessàries. I, d’altra banda, aprofitar la reunió per posar en comú els recursos materials i humans que es podrien mobilitzar als nostres barris per l’acollida d’aquests menors.

La reunió es farà el dimarts 9 d’octubre, a les 19 h, al Centre Social de Sants (C/ Olzinelles, 30).

Esperem la vostra assistència.

Stop Mare Mortum de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Centre Social de Sants

Taula intercultural del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Compartir: