Trobada de Caminantes, grup de trobada de dones, intercultural i intergeneracional al Poble-sec

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 17/10/2018
9:30 am – 11:30 am

Localització
Centre Cívic El Sortidor

Categories
No Categories


Dimecres 17 d’octubre arriba la primera cita del curs de ‘Caminantes’, el grup de trobada destinat a promoure les relacions interculturals i intergeneracionals entre les dones del Poble-sec. A partir d’aquest curs, les reunions tindran lloc una vegada a la setmana de 9.30 a 11.30 h al Centre Cívic El Sortidor.

‘Caminantes’ és un grup de trobada de dones, intercultural i intergeneracional, per fomentar les relacions entre dones de diferents nacionalitats amb mirada de gènere. Fins ara, aquest espai es feia una vegada al mes, però enguany s’ha considerat necessària una trobada setmanal, que permeti a les dones participar-hi de manera estable i generar un vincle més fort amb el grup.

Aquesta és una iniciativa del Pla Comunitari del Poble-sec, juntament amb el col·lectiu CIRCES, per crear espais que potencien la convivència en la comunitat.

L’objectiu és poder compartir vivències i temes del dia a dia amb dones d’altres cultures, practicant el castellà i, sobretot, generant vincles per trencar estereotips. Tot això ho farem d’una manera amable i divertida, mitjançant tècniques d’arteràpia.

El punt de trobada és el Centre Cívic El Sortidor. L’activitat de ‘Caminantes’ es farà cada dimecres de 9.30 a 11.30 h.

Compartir: