Tallers infantils a la Festa Major d’Hostafrancs

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 07/10/2017
5:30 pm – 7:15 pm

Localització
Plaça Joan Pelegrí (Hostafrancs)

Categories
No Categories


Taller de mapping per a infants.

En el marc del Festival Visual Brasil i de la festa major d’Hostafrancs tindrà lloc un taller per a infants, on a partir de dibuixos pintats farem un mapping a la façana de l’escola Miquel Bleach. Inscripció prèvia a través del web www.faech.cat. La projecció del mapping serà el dissabte 14 a les 20 h, en finalitzar el Rutapp d’Hostafrancs (rutapp.cat).

Construeix coets amb aire comprimit.

En aquest taller, mostrarem diferents tècniques per a construir coets i després farem una sessió de llançaments per veure’n els
resultats. Els dissenys més clàssics de coets artesanals són els d’aigua i els d’aire comprimit. Recomanem portar: moltes idees i ganes de divertir-vos, ampolles de plàstic resistents, cartró, cinta adhesiva d’embalar transparent, eines per tallar i treballar plàstic i cartró, llapis, retoladors i altres pintures per decorar el vostre coet.

Tecnologia creativa en família.

Vine a gaudir de diferents tallers exprés i supera reptes tecnològics utilitzant diverses plataformes robòtiques. A càrrec de TbKids.

RIZOMA x Hostafrancs! #FemHostafrancs!

Una acció amb racons de joc lliure, teixidors urbans, cartografia emocional, retrat de família i més sorpreses a La Veu del Barri. Vine a fer teva la plaça per somiar, transformar i COcrear el barri entre tots i totes. Junts i juntes en una acció oberta a tothom durant la FESTA MAJOR. Totes les activitats es faran a la Pl. Joan Pelegrí.

Compartir: