Sortida de la 10a Caminada Sants – Montserrat

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 11/05/2019
5:00 pm – 5:15 pm

Localització
Jardins de la Rambla de Sants (Carrer Antoni de Capmany, calaix de les vies)

Categories
No Categories


cartell10acaminadasantsmontserratmaigde2019

La Unió Excursionista de Catalunya de Sants proposa el repte d’anar caminant des de la plaça de Sants fins a la plaça del monestir de Montserrat per camins de muntanya. Seran 64,2 km de recorregut amb 2.218 m de pujada, 1.625 m de baixada i 8 avituallaments. T’hi apuntes?

La 10a Caminada Sants-Montserrat serà el cap de setmana de l’11 i 12 de maig i, com sempre, és una caminada oberta a tothom però especialment a tota la gent del barri de Sants i afiliada a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i d’altres federacions adherides a la UIAA o amb conveni de reciprocitat amb la FEEC.

La prova puntua per al Circuit Català de Caminades de Resistència 2019, per al qual és condició imprescindible estar en possessió de la llicència de la FEEC de l’any en curs. Per a aquelles persones que no tinguin aquesta llicència i vulguin participar-hi, l’organització disposarà d’assegurança vàlida per a un dia (inclosa en el preu de la inscripció).

La sortida serà a les 17 h del dissabte 11 de maig i l’arribada serà a la plaça del monestir de Montserrat. El control es tancarà a les 13 h del diumenge 12 de maig.

La Sants-Montserrat és una activitat de gran magnitud, per aquest motiu des de l’entitat organitzadora es fa una crida de voluntariat a totes les persones associades i simpatitzants per col·laborar en l’organització i el bon funcionament de la caminada, que aplega uns 300 participants.

Inscripcions
Del 3 al 8 d’abril: inscripcions exclusives per a persones federades.
Del 9 d’abril al 10 de maig: inscripcions obertes a tothom.

Preus
• Socis UEC Sants 19 €
• Socis UEC Sants no Federats 28 €
• Federats 23 €
• No Federats 33 €
• Autocar 10 €

Compartir: