Sopar Groc a les Cotxeres de Sants per la llibertat dels presos polítics i retorn dels exiliats

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 19/10/2018
9:00 pm – 11:59 pm

Localització
Cotxeres de Sants (auditori)

Categories
No Categories


El proper 19 d’octubre a les 21 h les Cotxeres de Sants, prop de 500 persones participaran al Sopar Groc Solidari per la llibertat dels presos i les preses polítiques i el retorn de les persones exiliades.

Recaptar fons per a la “Caixa de Solidaritat” dels presos i les preses polítiques i les persones exiliades i exigir-ne la seva llibertat. Aquest és l’objectiu del Sopar Groc Solidari que han organitzat l’ANC Sants, la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana, Òmnium Cultural Sants-Montjuïc, Sants 3 Ràdio i el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta amb la col·laboració d’entitats i comerços del barri.

Ja s’han esgotat els 425 tiquets del sopar, que significaran 8.500 € nets per a la caixa de solidaritat de l’ANC i Òmnium Cultural. Dotze patrons, formats per comerços i entitats del barri, han col·laborat amb materials i donacions per fer possible aquest sopar. També hi haurà el pastís de llaç groc més gran que s’ha fet mai. A més, 40 persones voluntàries prepararan la sala i serviran les taules.

Han confirmat la seva assistència Susanna Barreda i Ferran Civit (ACDC), Marcel Mauri (Òmnium Cultural), Pep Cruanyes (ANC), Isabel-Clara Simó (escriptora), Núria Feliu (cantant), mossèn Enric (antic rector de Sant Medir), Josep Ribera “Titot” (cantant), Bernat Pratsginestós (Bombers x República) i Elsa Artadi (consellera de Presidència de la Generalitat de Catalunya).

Encara es poden fer aportacions a la Fila 0, que també es destinarà íntegrament a la caixa de solidaritat.

cartellsopargroccotxeresdesants19octubrede2018

Compartir: