Sessió sobre Drets Laborals adaptada a persones amb sordesa a Sants-Montjuïc

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 06/11/2019
10:00 am – 12:00 pm

Localització
APSOCECAT (Hostafrancs)

Categories
No Categories


El Punt de Defensa de Drets Laborals de Sants-Montjuïc ofereix una sessió general sobre drets laborals adaptada a persones amb sordesa.

Seguint amb les activitats del Punt de Defensa dels Drets Laborals de Sants-Montjuïc per tal de fer front a la precarietat laboral i donar resposta als col·lectius més desafavorits, organitzem per aquest mes de novembre una sessió adreçada a persones amb sordesa que es comuniquen oralment.

En aquesta sessió es pretén donar a conèixer els drets bàsics de les persones treballadores des d’una vessant pràctica i entenedora. En concret es parlarà sobre com s’inicia i com es llegeix un contracte de treball i una nòmina, quins drets es tenen i com es poden fer valer i, finalment, com es produeix l’extinció del contracte i quins drets se’n deriven. Tota aquesta informació tindrà en compte la realitat de les persones amb sordesa per resoldre dubtes concrets.

La sessió tindrà lloc el proper dimecres 6 de novembre de 2019 de 10.00 h a 12.00 h a Apsocecat (Carrer Leiva 2, baixos). Per inscripcions en aquesta activitat i veure més informació consultar aquest enllaç

Per tal de fer accessible la sessió, es comptarà amb la subtitulació en directe i el bucle magnètic a càrrec del Servei d’Accessibilitat a la Comunicació de la Federació ACAPPS. Igualment hi haurà servei d’interpretació de llengua de signes si alguna persona ho

Compartir: