Primera Fira del Circ a Cel Obert a Creu Coberta

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 01/06/2019
Tot el dia

Localització
Eix Comercial de Creu Coberta

Categories
No Categories


Els propers 1 i 2 de juny, Creu Coberta es converteix en la Fira del Circ a Cel obert. Per primera vegada, hem decidit que el Circ arribi al nostre barri amb una fira temàtica que substituirà les Jornades Romanes després de deu anys de dedicar-les al món imperial. En aquest cas, serà una festa molt més divertida, amb activitats i propostes per a tots els públics, inspirats en el món del circ. Òbviament, sense animals, ja que estem d’acord en que els circs no tingui cap animal tancat en gàbies!

Però pel que fa a la resta, tot està previst per aquesta fira que inclourà pallassos, equilibristes, tallers, dansa, tallers, bombolles, maquillatge, globoflexia, malabaristes, màgia i un espectacle de foc!

Durant la jornada, els escenaris de Creu Coberta estaran plens d’activitats que recordin el món del circ. Tindrem il·lusionisme i màgia, amb espectacles que ens permetin conèixer alguns dels trucs més divertits d’aquests autèntics mags! També podrem assistir a diversos tallers al Meeting Point de Creu Coberta, gràcies a l’escola de circ del nostre barri La Colombina, com taller de bombolles gegants, un taller d’equilibri per a tots els que vulguin saber què se sent caminant per una corda fluixa. A més, taller de maquillatge, per si tots els nens i nenes es volen pintar el rostre d’arlequí o pallasso. I també globoflexia, que és la capacitat per crear figures amb globus.

Però sens dubte, un dels espectacles més importants serà el de Llum i foc que tindrà lloc el dissabte al vespre a l’escenari principal. Serà un fakir? Serà un malabarista? En tot cas ho descobrireu el dissabte al vespre!

Amb aquesta nova proposta de Fira del Circ a Creu Coberta volem recuperar les festes antigues que tenien lloc als nostres barris, en especial als volts de l’estiu i de la Festa Major. Volem recuperar i reivindicar el màgic món del circ que de petits tan ens va fer gaudir, i que encara sobreviu a Catalunya gràcies a la feina de moltes companyies, artistes i escoles, que estan convidades a participar d’aquesta nova iniciativa.

cartellfiracircacelobertcreucobertajunyde2019-01

Compartir: