Passejada amb perspectiva de gènere al barri de Sants-Badal

Mapa no disponible

Data/Hora
Date(s) – 10/07/2017
9:30 pm – 10:30 pm

Categories
No Categories


Dilluns, 10 de juliol a les 21.30 h, farem una passejada pel barri de Sants-Badal amb veïnes, treballadores i membres d’entitats. Hi esteu totes convidades per poder identificar necessitats i demandes sobre l’espai urbà, tornant-lo a convertir en un espai pensat per a la vida quotidiana.

Dones i homes sovint vivim la ciutat de forma diferent. La il·luminació dels carrers, l’estat de les voreres o el manteniment dels espais no són percebuts de la mateixa manera entre unes i altres. La passejada d’aquest dilluns pel barri de Sants-Badal amb perspectiva de gènere ens convida a mirar la ciutat amb ulls de dona i a donar respostes a les necessitats de gènere a l’espai urbà.

Qui hi pot participar?

Convidem a participar-hi a totes les dones, veïnes, treballadores, estudiants, activistes, membres d’entitats…  arrelades al barri de Sants-Badal. Totes tenim idees a aportar sobre l’espai urbà i aquest serà un espai participatiu on formular-les i on proposar solucions.

En què consistirà?

Serà una passejada que farem juntes, amb suport i guiatge per part d’expertes en temes de gènere i espai urbà. La realitzarem a les 21.30  h per poder experimentar i parlar de les sensacions que tenim quan passegem de nit per la ciutat. També ens fixarem en els usos que fem dels espais durant el dia, si aquests s’adeqüen a les activitats que s’hi desenvolupen o si es podrien millorar per tal de donar-hi resposta.

Com hi puc participar?

La passejada es farà dilluns, dia 10 de juliol, a les 21.30 h. Ens trobarem a la parada de metro de Badal (sortida Portbou) per començar a caminar pel barri. Hi esteu totes convidades!

Compartir: