Oberta la convocatòria del “Pedrera 3.8”, el programa de suport a grups de música joves del Centre Cultural Albareda i l’Espai Musical La Bàscula

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 17/09/2018 – 26/10/2018
Tot el dia

Localització
Centre Cultural Albareda

Categories
No Categories


cartellpedreramusicsalbaredapoblesecsetembrede2018

El Centre Cultural Albareda és un centre cívic del Poble-sec especialitzat en música i, a més d’oferir una programació de concerts i espectacles, també ofereix formació i participa de projectes de dinamització musical. La Bàscula és l’Espai musical i jove del barri de La Marina, orientat a la formació, la creació i l’exhibició en l’àmbit de la música en directe.

Pedrera 3.8 és un projecte destinat a grups de música joves en què s’ofereix aquest suport:

– Treballar amb un productor professional.

–  Residència als nostres bucs d’assaig.

–  Gravació en estudi d’un EP.

–  Preparació del directe amb el productor.

–  Formació en difusió, comunicació i management dins del sector.

–  Actuacions als dos equipaments i possibilitat de ser programats a diferents esdeveniments i espais culturals de la ciutat.

El període d’inscripcions és del 17 de setembre i el 26 d’octubre.

Els requisits són tenir entre 16 i 29 anys (més de la meitat del grup) i tenir algun vincle amb el districte de Sants-Montjuïc.

En trobareu informació més detallada en aquest enllaç:

http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/albareda/p/21840/pedrera-38

 

EL NOM DEL PROJECTE

Desenes de pedreres van foradar la muntanya de Montjuïc. Pedres que va servir per construir una ciutat, amb els seus habitatges i grans monuments. Pedra a polir com el talent musical jove que emergeix dels nostres barris. La muntanya que divideix durant molts anys ara ens uneix amb aquest projecte transfronterer. 3.8 km és la distància a peu, seguint un camí establert, entre el Centre Cultural Albareda i l’espai jove la Bàscula. La distància en un camí escollit per treballar plegats envers els barris, el territori, la cultura. Fent barris fem cultura!

Compartir: