Mostra a Sants: “Per Nadal, tota joguina val?”

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 28/11/2018 – 01/12/2018
11:00 am – 8:00 pm

Localització
Cotxeres de Sants (auditori)

Categories
No Categories


Veure i provar els jocs i les joguines per promoure el consum responsable durant les properes festes de Nadal. Amb aquest objectiu, les ludoteques municipals del Districte de Sants-Montjuïc organitzen l’exposició “Per Nadal, tota joguina val?”, que enguany té lloc del 28 de novembre a l’1 de desembre a l’auditori del Centre Cívic Cotxeres de Sants. S’adreça a infants des de 0 fins a 14 anys.

En la mostra, les joguines surten de les capses. I ho fan perquè els infants i les famílies les puguin tocar i provar. Hi haurà exposats jocs i joguines de diferents categories (jocs de taula, simbòlic, de construcció, de petita infància, …) cedits per a l’ocasió per més de 50 empreses fabricants i distribuïdores de joguines.

Els ludotecaris i ludotecàries de Sants-Montjuïc, especialistes en el desenvolupament integral dels infants a través del joc i les joguines, seran presents en l’exposició per assessorar els i les visitants i explicar com funcionen, quines són les característiques de cada joc o joguina, les edats recomanades per a fer-ne ús i on es poden trobar.

A més, al llarg dels quatre dies, a l’exposició hi haurà una zona per jugar a jocs de taula en família, s’hi faran tallers i demostracions d’empreses col·laboradores i se sortejarà cada dia un lot de joguines. L’exposició obre del 28 al 30 de novembre de 17 a 19.30 hores; i el dia 1, d’11 a 14 i de 17 a 20 hores.

Les activitats diàries  de l’exposició i tots els fabricants participants els podeu trobar a www.facebook.com/pernadal

Compartir: