Juga per la Marató amb l’Associació Lúdica Sants-Niggurath

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 17/12/2017
10:00 am – 10:00 pm

Localització
Lleialtat Santsenca

Categories
No Categories


cartelljugarperlamaratotv3sants17desembre2017

Vine al Jugar per la Marató

El proper diumenge 17 de desembre, de 10.00 a 22.00 hores, l’Associació Lúdica Sants-Niggurath organitza el Jugar per la Marató a la Lleialtat Santsenca, una jornada de jocs de rol i de taula els beneficis íntegres de la qual es destinaran a la Marató de TV3.

En aquestes jornades trobaràs:

– Ludoteca: Durant tot el dia, una ludoteca amb diversos jocs de taula per edats de 5 a 99 anys. L’entrada són 2 euros / persona.

– Partides de rol: Diverses partides de rol que es duran a terme durant tot el dia. Anirem publicant les partides que farem en el nostre facebook (https://www.facebook.com/SantsNiggurath). La inscripció a una partida és de 3 euros / persona i dóna dret també a accedir a la nostra ludoteca.

– Torneig de catan: Es farà de 16 a 22 hores. La inscripció a la partida és de 3 euros / persona i cal fer inscripció prèvia, abans del 3 de desembre, al correu electrònic torneigcatan(a)gmail.com, indicant el vostre nom, un mail i un telèfon de contacte (per participant). Les places són limitades. La inscripció al torneig de Catan dóna dret a accedir a la ludoteca.

A més, tindrem una rifa amb obsequis cedits per Dungeons Marvel, No solo Rol, Jugar por Jugar, Maldito Games i Drobbit. Els números es podran adquirir el mateix dia.

Compartir: