Jornada festiva de Barcelona Energia als Jardins de la Rambla de Sants

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 23/03/2019
11:00 am – 2:00 pm

Localització
Jardins de la Rambla de Sants (Carrer Antoni de Capmany, calaix de les vies)

Categories
No Categories


Jornada festiva de Barcelona Energia als Jardins de la Rambla de Sants

Dissabte 23 de març d’11 a 14 h als jardins de la Rambla de Sants, Barcelona Energia (BE), la comercialitzadora pública de l’Àrea Metropolitana i l’Ajuntament de Barcelona, celebra la jornada festiva ‘Decidim l’energia que volem’. Amb la finalitat d’apropar la producció alternativa d’energia a petits i grans, l’esdeveniment comptarà amb tallers familiars i exposicions en què es mostraran els avenços en matèria elèctrica.

Dani Jiménez del programa Dinàmiks del Club Super3 donarà el tret de sortida a la jornada i serà l’encarregat de dur a terme la cloenda. Amb experiments espectaculars en directe, el seu espectacle explica que totes les revolucions humanes estan lligades a les revolucions energètiques, parlant del passat, el present i el futur de l’energia. A més, el seu equip de Creaciència us ensenyarà a fer anar un rellotge que funciona amb una patata, i que us podreu emportar a casa com a rellotge oficial de Barcelona Energia.

Altres tallers als quals podeu participar aquest dissabte al matí en família als jardins de la Rambla de Sants:

-Endinsa’t a l’energia!
Taller d’estalvi energètic i producció d’energia solar FV per a l’autoconsum. Compararem les bombetes més eficients i calcularem la nostra petjada energètica. Càlcul de costos, producció, amortització i estalvi d’emissions amb l’energia solar. També recordarem els canvis en el rebut elèctric per estalviar: baixar potència, discriminació horària i contractació d’energia renovable amb la nova comercialitzadora de Barcelona.

-Construïm un molinet de vent
Taller participatiu de 30 minuts per als més petits en el que podran experimentar amb l’energia eòlica i solar fotovoltaica per tal de familiaritzar-se amb les energies renovables.

-Fem moure un cotxe sostenible
Taller per muntar i fer funcionar un vehicle amb aire.

A més, també hi haurà dos punts d’informació energètica per tal que els assessors de BE (Barcelona Energia) puguin resoldre dubtes quant a la factura elèctrica. I l’exposició Cases amb energia, per informar sobre les possibles millores d’eficiència energètica a la llar.

Compartir: