Itinerari participatiu pel Paral·lel: “Teixim el Paral·lel, cosim barris”

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 17/05/2018
6:30 pm – 8:30 pm

Localització
Centre Cívic Cotxeres Borrell

Categories
No Categories


L’Àrea d’Ecologia Urbana i els districtes de Sants-Montjuïc, l’Eixample i Ciutat Vella promouen unes sessions participatives per a l’elaboració del Pla d’Usos que ha de regular les activitats que tenen lloc als establiments oberts a la ciutadania que ofereixen serveis o productes a l’avinguda del Paral·lel.

Entre els mesos de maig i juny, s’han previst un conjunt d’accions i sessions de participació amb diverses perspectives o mirades (àmbit veïnal, comercial, restauració i cultura i oci nocturn) per promoure el debat i les propostes ciutadanes sobre aquest instrument urbanístic.

La primera activitat és un itinerari participatiu, una passejada grupal per l’avinguda del Paral·lel i els voltants, en la qual s’informarà de què és un Pla d’Usos i es recolliran les impressions de les persones participants pel que fa als usos dels locals comercials. En els tres tallers participatius es tractaran temes específics vinculats al Pla d’Usos. A cada taller hi haurà una part informativa i una altra de treball col·lectiu on compartir opinions i generar propostes.

Compartir: