Inauguració de l’exposició “Clara, concreta, concisa” a Font de la Guatlla

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 05/02/2019
6:00 pm – 7:00 pm

Localització
Centre Cívic Font de la Guatlla

Categories
No Categories


cartellexposicioclarafernandezfontdelaguatllafebrerde2019

Inauguració de l’exposició de Clara Fernández amb títol “Clara, concreta i concisa”.

Sota el Pseudònim de Clara Concreta Concisa, s’amaga Clara Fernandez, una persona de poques paraules, silencis, estructurada, rígida, hermètica i amb un punt de misticisme.

Es per aquest caràcter introvertit i la necessitat natural que tots tenim de treure coses fora, que amb 6 anys, i, especialment, en els períodes de vacances, comença a fer dibuixos amb ordinador.

L’ordinador és el seu instrument de treball ja que debut a la seva discapacitat visual, juntament amb problemes de control dels moviments, utilitza un programa específic, el Zoom Text, que li permet ampliar la pantalla tant com necessita i així pot veure d’una manera més clara i controlada el que està dibuixant.

Comenta que quan dibuixa o pinta a mà, a més de no veure gaire el que dibuixa, s’ha d’acostar molt i s’embruta la cara de la pintura que ha estampat recentment.

Per d’altra banda, el programa Paint que és un dels programes de dibuix més bàsics que existeixen, convertint-se amb un substitutiu de la mà, té una sèrie de funcions, pròpies del programa, que l’ajuden a dibuixar formes regulars i de rang fix fet que li possibilita poder dibuixar rodones perfectes o línies totalment rectes cosa que, amb un camp de visió i agudesa visual reduïda, no pot. Així doncs, amb aquest conjunt de dibuixos indesxifrables i misteriosos, us vol mostrar una part d’ella. Són, doncs, un recull de dibuixos abstractes i espontanis que donen lloc a que cadascú hi pugui veure o interpretar el que vulgui.

Compartir: