Gran festa de la tardor al Jardí Botànic de Montjuïc: “Planta’t al Botànic”

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 21/10/2018
10:00 am – 7:00 pm

Localització
Jardí Botànic de Barcelona (Montjuïc)

Categories
No Categories


El proper diumenge 21 d’octubre, la gran festa Planta’t al Botànic! torna al Jardí Botànic de Barcelona per celebrar l’arribada de la tardor.

La festa d’enguany convida al públic a gaudir d’un dia entre bolets en una jornada a l’aire lliure en què es realitzaran un munt d’activitats per a tots els públics, des de visites guiades, xerrades i exposicions, fins a una xocolatada i tallers de plantacions per als més petits, entre moltes altres.

Aquesta gran festa s’inclou dins el cicle d’activitats als parcs, platges i rius metropolitans que té com a objectiu apropar aquests espais als ciutadans de Barcelona.

La festa de tardor està organitzada pel Museu de Ciències Naturals de Barcelona, l’Associació d’Amics del Jardí Botànic de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Institut Botànic de Barcelona.

Activitat gratuïta

 

Programa d’activitats

 

Gaudim del jardí

Visites guiades al Jardí Botànic.

Rovelló se’n va d’excursió

Mitjançant un conte amb titelles explicarem la importància i les característiques dels principals bolets que podem trobar al bosc.

De bolet en bolet i tiro perquè em surt del barret

Vols conèixer el bolet mag o saber què ens vol dir el bolet pirata? Un joc de l’oca ben especial, ple de personatges que ens explicaran moltes curiositats del món dels fongs i els bolets.

Plantada!

Gran plantació amb més de 500 plantes.

Cloenda

La gent de bosc, que fredolica i mucosa, parla amb llengua de bou i corre amb pota de perdiu quan és prop de les trompetes de la mort. Contes, rondalles i històries amb bolets protagonistes.

 

Xocolatada amb melindros

Una xocolatada amb melindros per a tots els públics.

Sembrem mediterrànies!

L´activitat té com a finalitat acostar al públic infantil al món de la reproducció vegetal mitjançant un taller de sembra amb llavors recol·lectades al JBB.

Dibuixem la natura

Descobrirem la tardor i els fongs a través del dibuix naturalista, una nova manera d’observar en detall tot el que podem trobar a la natura.

Com es fa un cistell de bolets?

Taller de cistelleria.

Mostra de bolets

A càrrec de l’associació micològica Font i Quer.

Bolets de la il·lustradora Suzanne Davit

Exposició a càrrec de la il·lustradora científica Suzanne Davit.

Coneix l ‘Institut Botànic

Visites guiades a través de l’Herbari, el Gabinet Salvador i el Laboratori IBB.

JugatecAmbiental

Ofereix un munt de propostes per gaudir en família i conèixer els valors dels parcs metropolitans, la natura i el medi ambient a través del joc i l’activitat. Un espai de joc lliure perquè els més petits puguin gaudir de la natura en un entorn urbà.

Bonsais

Exposició de bonsais de la col·lecció permanent del Jardí Botànic.

Art i bolets

Taller artístic en el qual experimentarem amb el fang per imitar les formes i textures dels fongs i els bolets.

Compartir: