Festival “La llum de la Marina”

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 19/10/2018
7:00 pm – 9:00 pm

Localització
Jardins dels Drets Humans

Categories
No Categories


cartellfestivallallumdelamarina19octubrede2018

La idea és crear un festival de mostres artístiques anomenat La llum de la Marina, amb la llum, com a motiu principal plàstic i conceptual.

Aquest projecte vol donar cobertura a les activitats culturals que els barris de La Marina es mereixen i reclamen en el seu recorregut vivencial i identitari. Amb el propòsit de potenciar la interacció entre projectes performàtics i interdisciplinaris amb la idea d’acostar l’art i per tant la cultura al carrer. És per aquesta raó l’interès en fer una nova aportació adreçada a complir aquest propòsit sempre amb l’objectiu de democratitzar l’art, fer-ho accessible a tothom.

El festival La llum de la Marina, es realitzaria en un sol vespre-nit. Aquest esdeveniment englobaria 33 projectes entre performances i instal·lacions de llum.

En principi les propostes dels alumnes de la facultat de Belles Arts formaria el nucli fort però amb la participació també de grups de persones i artistes dels barris de La Marina, amb la possibilitat de fer-ho extensiu a projectes d’altres artistes en un futur.

Amb aquesta tessitura i amb l’interès de fomentar l’aspecte pedagògic a la societat i especialment en el nostre jovent, també s’ofereix a escoles i instituts la col·laboració en el festival amb projectes reglats per els seus docents i amb l’assessorament dels estudiants de la Facultat de Belles Arts en el marc d’un projecte d’Aprenentatge Servei de la Universitat de Barcelona en el qual el professor i director del projecte La Llum de la Marina, José Antonio Asensio, està inscrit i participa activament. Com a aclariment, el concepte Aprenentatge Servei està referit a totes aquestes activitats que des de les universitats tenen un objectiu pedagògic amb una aportació real de caràcter social.

Compartir: