Festa inaugural del nou local del projecte Imagina’t per a infants i adolescents a la Marina del Prat Vermell

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 07/02/2018
6:00 pm – 7:00 pm

Localització
Imagina't, projecte educatiu comunitari a la Marina

Categories
No Categories


El projecte educatiu comunitari Imagina’t funcionarà a partir d’ara en un local específic al número 11 del carrer de Sovelles, prop de la cantonada amb el d’Ulldecona. El nou espai no queda gaire lluny de la seu de l’Associació de Veïns d’Eduard Aunós, on treballaven fins ara els dinamitzadors d’aquest projecte socioeducatiu adreçat a infants, adolescents i famílies del barri de la Marina del Prat Vermell, moltes d’elles en risc d’exclusió social. La tasca educativa i d’integració social del projecte Imagina’t es veurà ara reforçada amb la dinamització d’activitats per a infants i joves en aquest nou local.

L’Ajuntament ha llogat i condicionat durant els darrers mesos un local en planta baixa al número 11 del carrer de Sovelles, amb l’objectiu de destinar-lo al projecte Imagina’t, que és el servei municipal de dinamització d’infants i adolescents a la Marina del Prat Vermell. Les activitats d’aquest espai amic (jocs, minibiblioteca, promoció de la lectura…) es traslladen aquest dimecres, 7 de febrer, al nou local ja a punt. Tot el veïnat i entitats dels barris de la Marina esteu convidats a assistir-hi aquest dia (18 h) per conèixer-lo i compartir l’alegria per l’estrena amb tota la canalla.

En aquest espai d’acollida d’infants, adolescents i famílies de la Marina del Prat Vermell es treballen transversalment les competències (especialment emocionals, cognitives i socials) mitjançant activitats de temps lliure i oci educatiu, sempre en un marc d’actuació infantil i proper. El servei de dinamització atén població en alt risc d’exclusió social, però ha anat creixent i consolidant-se a poc a poc en un barri de característiques prou endogàmiques. Imagina’t es basa en adaptar les metodologies de treball pedagògic a aquestes característiques poblacionals i compta amb la complicitat dels Serveis Socials municipals i les entitats de Taula d’Infància, Adolescència i Famílies (TIAF).

Compartir: