Festa del Consum Responsable als Jardins de les Tres Xemeneies del Poble-sec

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 16/03/2019
10:00 am – 4:00 pm

Localització
Jardins de les Tres Xemeneies (Poble-sec)

Categories
No Categories


FESTA DEL CONSUM RESPONSABLE al Mercat de la Terra dels jardins de les Tres Xemeneies (el Poble-sec) de 10 a 16 h.

Matí de caràcter festiu amb jocs, tallers, música i tastets al mercat de pagès:

ESPAI REPARACIÓ
11-14 h. Restart Party. Taller de reparació col·laborativa de petits aparells elèctrics i electrònics. Porta-hi el teu aparell! A càrrec de: Restarters Barcelona. Inscripcions a restartersbcn.info.
11-13 h. Taller de restauració de joguines. Restaurarem joguines, vestirem nines i crearem nosaltres mateixos les sabates. Porta-hi la teva joguina. A càrrec d’Il·lusions Solidàries.
11-13:30 h. Taller de manteniment de bicicletes. T’ensenyarem a posar a punt la teva bicicleta i allargar així la seva vida útil. Porta-hi la bici! A càrrec de Millor que Nou!

ESPAI INFORMACIÓ
10-14 h. Punt d’Informació en Consum Responsable. Informació i assessorament especialitzat. A càrrec de l’Espai Consum Responsable.
11.30-12.30 h. Itinerari de descoberta de les iniciatives de consum responsable del barri del Poble-sec. Inici al Punt d’Informació en Consum Responsable. A càrrec de La Fàbrica del Sol. Inscripcions a barcelona.cat/lafabricadelsol.

ESPAI ESCENARI
10-13 h. L’hora del conte. Contacontes sobre consum conscient. A càrrec de Buc de Llibres.
12-13 h. Ràdio “Són 4 dies”. Parlem sobre consum responsable amb Pilar Sampietro. A càrrec de Ràdio 4.
13-14 h. Taller-tast de cerveses conscients. A càrrec de Ninkasi, Mescladís i Cerveseria Poblenou.
13:30-15 h. Música pel consum responsable. Un recorregut pels principis del consum responsable a toc de vinil! A càrrec de Pol·len Musical.

ESPAI JOCS
11-14h. Jocs per al Comerç Just. Vine a jugar amb la sopa de lletres, l’oca i les set diferències del comerç just. A càrrec de Setem Catalunya.
11-14 h. Juguem a (des)vestir aliments. Coneixerem aspectes ètics sobre la traçabilitat dels aliments. A càrrec de (Des)vestint Aliments.
11-14 h. Trivial en colors. Un bon grapat de preguntes, respostes i premis sobre consum responsable. A càrrec de l’Associació d’Usuaris de Bancs, Caixes i Assegurances de Catalunya.

ESPAI FES-HO TU MATEIX
11-12 h. Taller de descoberta de productes reutilitzats. Coneixerem Guanyem-hi tots!. A càrrec d’El Mercat Social.
12-13 h. Taller d’idees per a l’estalvi, l’autoproducció i el reaprofitament a casa. A càrrec de Som La Clau i CooperaSec.
13-14 h. Taller de transformació de moqueta firal en un complement sostenible. A càrrec de Hache Upcycl.

La celebració té lloc coincidint amb la commemoració, el dia 15 de març, del Dia Mundial de les Persones Consumidores, jornada declarada l’any 1983 per l’Organització de les Nacions Unides per reivindicar els drets de la ciutadania com a consumidores.

Compartir: