El Centre Cultural Albareda surt al parc de les Tres Xemeneies

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 18/07/2018
5:00 pm – 9:00 pm

Localització
Jardins de les Tres Xemeneies (Poble-sec)

Categories
No Categories


cartellalbaredaalparcpoblesec18juliolde2018

FESTA DE L’ESCUMA!

De 17 a 18 h

La festa de l’escuma és la millor opció per a grans i petits de fer passar la calor de l’estiu, cantar, ballar i remullar-se!

BATTLE KIDS ALL STYLES

De 18 a 20 h

Barcelona Funky Training, amb la col·laboració del Centre Cultural Albareda, organitzarà una competició de dansa urbana. L’activitat d’adreça als joves d’entre 5 i 16 anys i inclourà tots els estils (Hip Hop, Breaking, Locking, Popping, etc). Per participar-hi no cal tenir nivell professional, només ganes de ballar! Comptarem amb Roger Galtès com a jutge, Miss Izzy serà l’speaker i tot al ritme de la música de DJ Bonito.

BIG FUNK THEORY

De 20 a 21 h

Imponent formació de funk i soul sorgida de la pedrera de Prosperitat i Roquetes (Nou Barris). Quatre veus femenines (vocalista i tres coristes) escudades per una secció rítmica ofereixen ritmes ballables de factoria pròpia. Van formar part del Cabal Musical l’any 2015.

Big Funk Theory és un grup de Barcelona amb influències del funk, soul i rock de totes les èpoques: des del blues i el soul clàssic dels anys 60 al R&B actual, passant pel funk i el rock dels 70 i 80.

Està format per 10 membres: Alba (veu principal), Andrea (cor), Raquel (cor), Jordi (teclats), Marc (guitarra), Charli (baix), Panda (bateria), Joan (trombó), Martí (saxo tenor) i Joan (saxo alt)

El repertori, sempre en constant evolució, consistent en cançons pròpies entre les quals s’intercalen versions d‘Aretha Franklin, Ann Peebles, Donna Summer, Amy Winehouse i Joss Stone.

Compartir: