Diada d’estiu dels Castellers de Sants

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 30/06/2018
6:00 pm – 8:00 pm

Localització
Plaça d'Osca

Categories
No Categories


Emmarcat en els actes del 25è aniversari dels Castellers de Sants, la colla ha preparat una Diada d’estiu molt especial.

Enguany estrenaran una nova xaranga, la ZeBRASS Marching Band, amb la qual conduiran el correbars i recorreran el barri fins al passeig de Sant Antoni, entre l’estació de Sants i el parc de l’Espanya Industrial. Allà faran la botifarrada i una gran festa per gaudir de la nit amb el grup Albercocks. Després, PD Membrillos acabarà d’amenitzar la gresca.

El correbars s’iniciarà un cop s’hagi acabat l’actuació i sortirà des de la mateixa plaça d’Osca. El tiquet té un preu de 7 € i inclou un got, 4 cerveses o refrescs i la botifarrada (amb opció celíaca o vegetariana). El podreu adquirir durant els pròxims assajos i fins al final d’existències. Si en queden, el mateix dia també se’n vendran.

18 h – Plaça d’Osca – Diada castellera amb Castellers de Sants, Castellers d’Esplugues i Castellers de la Sagrada Família.

20 h – Plaça d’Osca – Correbars amb la xaranga ZeBRASS Marching Band. Tiquets: 7 €, inclou got, 4 cerveses i botifarrada (opció vegetariana i celíaca).

22 h – Passeig de Sant Antoni (Estació de Sants) Concert Albercocks i PD Membrillos.

Compartir: