Diada dels 150 anys del barri del Poble-sec al Castell de Montjuïc

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 15/06/2019
9:30 am – 11:00 pm

Localització
Castell de Montjuïc

Categories
No Categories


cartelldiada150anyspobleseccastellmontjuic15juny2019

Aquest 2019 el barri del Poble-sec està de celebració. El barri festeja els 150 anys de la seva fundació, i algunes de les seves entitats també commemoren la festa del seu naixement. És el cas dels 40 anys del Club Atlètic Running, els 35 del Tir amb Arc Montjuïc i dels Castellers del Poble Sec, que compleixen dues dècades d’activitat castellera aquest mateix any.

Per celebrar els 150 anys del barri, però també aquests 20 anys de treball casteller, cultural i social, el proper 15 de de juny se celebra una jornada de portes obertes al castell de Montjuïc.

La jornada comptarà amb un gran nombre d’activitats per a tot tipus de públic. Al matí tindrà lloc una cursa infantil i el primer cros de muntanya a Montjuïc.

A les 11h, hi haurà activitats per a infants de la mà de Tata Inty al pati d’armes.

A les 17h, iniciarà l’actuació la Muixeranga de Barcelona i el taller gratuït de tir amb arc per a famílies. Per a formalitzar inscripcions: cps(a)castellersdelpoblesec.cat

A les 18h, diada castellera amb els Castellers del Poble Sec, els Castellers de Sants, la Colla Joves Xiquets de Tarragona i la Colla Castellera de Madrid. El dia el tancaran l’actuació del grup Che Sudaka i de la DJ Partisana.

Compartir: