Conferència al Poble-sec: “Trekking i caiac per la Sibèria Oriental”

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 03/06/2019
7:00 pm – 8:00 pm

Localització
Biblioteca Francesc Boix (Poble-sec)

Categories
No Categories


En aquest cicle de conferències ens aproparem al món dels viatges a través de l’esport i l’aventura. Recorrerem indrets tant remots com propers a peu, en bicicleta, kayak, escalant o en tren. Coneixerem destins exòtics com l’illa Reunión, racons de Sibèria, Pakistan, Papua, Bolivia o meravelles poc conegudes de casa nostra.

Amb Eduard González, muntanyenc.

Aquesta travessa transcorre per una de les zones muntanyoses més deshabitades de la Sibèria Oriental, a 600 km a l’est del llac Baikal. Caminar per aquestes muntanyes no és fàcil, ja que hi ha pocs camins i majoritàriament s’hi ha de progressar camp a través per un terreny poc humanitzat. A tot això se li ha d’afegir la gran quantitat de mosques i mosquits que hi ha en aquesta època de l’any. Aquestes circumstàncies fan que avançar 6 o 7 km sobre el mapa a vegades requereixi tota una jornada. Així doncs, quan hom planteja una excursió per aquestes zones remotes cal disposar d’un medi de transport que permeti cobrir molta distància amb un mínim esforç, per tal de poder tornar a algun lloc civilitzat.

En aquest cas, Eduard González portava un caiac inflable molt lleuger, que li va permetre acabar l’excursió per un riu de 200 km.

Entrada lliure. Cabuda limitada

Sala d’actes (planta baixa)

Compartir: