Cicle de concerts “Estiu al parc” al Parc de Can Sabaté de la Marina

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 02/07/2019
8:00 pm – 9:00 pm

Localització
Parc de Can Sabaté (la Marina)

Categories
No Categories


El Parc de Can Sabaté es converteix en un escenari a l’aire obert tots els dimarts fins el 23 de juliol en el marc del cicle de concerts “Estiu al parc” del Centre Cívic la Cadena. Us espai en el qual us podreu refrescar i viure la màgia de concerts de jazz, swing, tango i blues alhora.

ARACA
Dimarts, 2 de juliol, a les 20 h
Música argentina contemporània, jazz i nou tango, amb veu pròpia i so personal, liderat per la cantant Susana Negri.

BLAS PICÓN / ÓSCAR RABADÁN
Dimarts, 9 de juliol, a les 20 h
Amb un repertori format per temes propis i versions triades amb cura, aquest duo ens submergeix en els sons més foscos i ancestrals del blues. Sense concessions de forma, apunten directament al contingut, a l’essència que converteix aquest estil en únic.

THE VINTAGE CLOCK
Dimarts, 16 de juliol, a les 20 h
Tres veus femenines i els seus respectius instruments, acompanyades per un trio de guitarra, baix i percussió, presenten un concert que rellegeix el swing i el bugui-bugui en clau lúdica i personal. Clàssics d’ara i de sempre a partir de close harmony, servits a tot ritme!

PLANE
Dimarts, 23 de juliol, a les 20 h
Més que una banda, Plane és un grup d’amics amb la confiança i maduresa per aportar l’estil musical de cadascú, fusionar-lo i aconseguir un so personal i recognoscible. Ells són Plane i el seu viatge comença aquí. Un projecte made in Barcelona.

Compartir: